Novi trend borbe protiv starenja je stigao: Sve više ljudi ubrizgava filere u šake jer žele da izgledaju mlađe

Verovatno ste do sada čuli da ruke odaju godine, ali i laktovi

  • 3

Budite spremni da jedan potpuno zanemareni deo tela najviše odaje vaše godine i starenje, a to su šake i laktovi s toga morate da povedete računa o tome da vam koža bude negovana.

5 zdravih navika zbog kojih telo Dženifer Lopez izgleda kao da uopšte ne stari

Savetuje se da svako veče pre spavanja obavezno dobro namažete ruke hidratantnom kremom. Ali, kako je 2018. godina imamo nove načine da dostignemo ideale lepote koji su nam nekada bili nedostižni. Rešenje je botoks ruku.

Botoks više nije rezervisan samo za lice. Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Fileri za ruke postali su veoma popularni jer vraćaju godine vašeg tela unazad. Injekcije podižu kožu i čine da ona izgleda nežnije i mlađe, smanjuje vidljivost bora i starenja koje otkrivaju vaše ruke.

Ova metoda postala je popularna u poslednje vreme. Iako je bila rezervisana samo za lice, sada se koristi i na rukama. Kad starimo počinjemo da gubimo kolagen i elastin, ali i potkožnu mast koja čini da koža izgleda zategnutije i mlađe.

Postoje dva različite načina da se fileri ubrizgaju u šake. Stručno lice može da ubaci malu količinu filera između tetiva gde se najčešće gubi volumen, onda masiraju šake kako bi se fileri ravnopravno rasporedili. Mogu i da koriste hijaluronsku kiselinu zvanu Profilo koja stimuliše stvaranje kolagena. Ona se ubrizgava ispod kože u posebnim tačkama koje se nazivaju bio-aktivne tačke.

Објава коју дели Dr Ninos - 💉Cosmetic Doctor 💉 (@dr_ninos) дана

Efekti prve procedure vidljivi su od 6 do 12 meseci, a ubrizgavanje kiseline dva puta u rasponu od 30 dana daje rezultate koji traju do godinu dana i povećavaju kvalitet kože.

Објава коју дели Rebecca (@bexlasers) дана

Svaka procedura za koju se odlučite zahteva pravilnu negu nakon zahvata. Proverite sa stručnim licem šta trebate da radite nakon zahvata kako biste duže imali dobre rezultate. Nemojte preterivati, već ubrizgavajte male količine po preporuci stručnjaka.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snege

    28. jul 2018 | 15:34

    Zasto ne dopustate da dostojanstveno ostarite vec pravite klovnove od sebe? Ma ustvari ako, ako ste zadovoljniji tako jos bolje. Manje cete biti sujetni i nadam se manji kompleksasi.

  • Ateista

    28. jul 2018 | 22:57

    Otisla bih negde gde moze covek da bude ono što jeste, a da ga niko ne ismeva zbog godina. Postoji li takvo mesto, recite mi.

  • BASA

    28. jul 2018 | 16:08

    E , bas me briga za bore na rukama ! Vaznija je higijena ruku ! Nokti , zanoktice i odgovarajuca krema , da dok se pozdravljamo sa nekim , da ih ne ogrebemo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA