Snažne žene su seksi: 10 prelepih bodibilderki koje morate da pratite na Instagramu (FOTO)

Sve su popularnije žene koje se bave bodibildingom

  • 23

Bodibilderke osvajaju Instagram i iz dana u dan sve su popularnije što među ženama, što i među muškarcima.

Ovaj prost test pokazaće vam koliko je vaše telo zaista staro i koliko vam je jetra zdrava

Preko 22,4 miliona devojaka koristi hašteg #GirlsWhoLift i pokazuju kako je biti jaka skroz seksi. Ne radi se samo o isklesanim trbušnjacima, jer sve ove žene imaju iza sebe neverovatne priče. Ovo su samo neke koje biste trebali da zapratite na Instagramu jer su stvarno velika inspiracija.

Aroša Nekonam

Објава коју дели Aroosha Nekonam (@arooshanekonam) дана

Fitnes instruktorka i bodibilderka ima preko 32.000 pratioca. U prošlosti je patila od anoreksije koaj ju je zamalo zauvek osudial na invalidska kolica, a danas deli svoju priču sa hiljadama fanova.

Melisa Alcantara

Објава коју дели Melissa Alcantara (@fitgurlmel) дана

Od depresivnog ispijanja alkohola, držanja dijeta sa jo-jo efektima do trenera Kim Kardašijan, Melisa zahvaljujući svojoj velikoj transformaciji ima preko pola miliona pratioca na Instagramu. Nakon porođaja uspela je da u potpunosti transformiše svoje telo, a producenti su je kontaktirali kako bi pomogla Kim da izgleda opet savršeno nakon trudnoće.

Loren Fišer

Ukoliko vam treba motivacija da se pokrenete i konačno odete na trening, onda je Loren prava osoba za vas. Ima sa samo 22 godine bila je jedna od najmlađih takmičara u kros fitu. Sada ima 24 godine i preko 934.000 pratioca na Instagramu.

Krisi Mae Kagni

Објава коју дели Krissy Mae Cagney (@krissymaecagney) дана

Ona svojim pratiocima, koje ima preko 400 hiljada, pokazuje da je seksi biti jak. Ona je svoj život posvetila pomoći onima koji traže ispunjenje kroz fitnes i uzor je svima koji se suočavaju sa zavisnošću. Ona je pored toga ponosna što ej trezna već 4 godine.

Dana Lin Bejli

Објава коју дели DayDay Knucks (@danalinnbailey) дана

Još od 5. godine bila je zainteresovana za atletiku. Ona je pionir u bodibildingu i ima neverovatnih 1,9 miliona pratioca na Instagramu. Nakon što je odustaal od takmičenja, pažnju je posvetila svojoj liniji odeće i teretanama koje vodi.

Bruk Ens

Објава коју дели brookeence (@brookeence) дана

Podigla su je dva roditelaj koja su naporno radila, a ona je odrastala baveći se gimnastikom, softbolom, plivanjem i plesom. Pojavial se u ulozi jedne od Amazonki u filmovima “Wonder Woman” i “Justice League”. Ima preko 1,1 milion pratioca.

KatrinTanja Davidsdotir

Објава коју дели Katrín Tanja Davíðsdóttir (@katrintanja) дана

Bivša gimnastičarka sa Islanda je bila dva puta pobednica u Ženskim Kros Fit igrama. Ona ima preko 1,2 miliona pratioca na Instagramu.

Bjork Odinsdotir

Објава коју дели ODINSDOTTIR 🇮🇸 (@bjorkodins) дана

Ona je jedna od najfit Evropljanki. Dolazi sa islanda i ima preko 115.000 pratioca. Debitovala je na Reebok Kros Fit igrama 2014. godine.

Krismas Abot

Објава коју дели Christmas : Badass Body Life (@christmasabbott) дана

Bivša velika zvezda Velikog Brata, fitnes guru i uskoro majka dokaz je da se sve može kad se hoće. Sa 22 godine patila je od poremećaja u ishrani i uzimala je teške droge. Sada ima 35 godine i poseduje svoju kros fit teretanu.

Kamila Leblanc-Bazinet

Објава коју дели Camille Leblanc-Bazinet (@camillelbaz) дана

Kanađanka je postala najfit žena na svetu 2014. godine. Ne samo da je fit, već ima i diplomu u hemijskom inženjeringu. Ima 1,2 miliona pratioca na Instagaramu, a njen moto je “Snažno je novo mršavo”.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA