≫ 

Ona je najdeblja plesačica i pokazala je kako seksi dominira oko šipke bez obzira na kilažu (FOTO) (VIDEO)

Svako žensko telo je lepo i mistično na svoj način, a lepota je uvek u oku posmatrača

  • 4

Kimi Lejhi je uspešna pole igračica koja je započela karijeru nakon rođenja prvog deteta i sada je prava profesionalka u plesu oko šipke.

Glumica se u 56. godini skinula u minijaturni kupaći i pokazala da joj starenje ne može ništa (FOTO)

Sve vreme se plašila osude okoline i kritike zbog njene debljine. Ljubav prema plesu je pobedila komplekse i strah da će se naći an stubu srama pa sada četiri puta nedeljno ona pleše oko šipke, dok je jednu instalirala u svom domu u Australiji.

Објава коју дели Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) дана

- Osećam se slobodnije i moćnije nego ikada pre. Sve nesigurnosti koje sam imala, a ticale su se mog tela, su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da ni ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može da bude seksi. Svako može da tverkuje oko šipke, bez obzira na debljinu, rekla je Kimi.

Od 2010. godine kada je zvanično počela da se bavi plesom oko šipke, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je počela da objavljuje svoje snimke na društvenim mrežama. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i na neku zlobnu opasku, ali je uz svo samopouzdanje uspešno ignoriše.

Објава коју дели Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) дана

- Nekad bih se ljurila i bila tužna zbog negativnih komentara, ali sada ih samo obrišem. Ples oko šipke je za svakoga i niko nema prava da odlučuje koja kilaža je dozvoljena da bi se njime bavio, istakla je plesačica.

Priznala je i to da se ranije izgladnjivala ne bi li dovela liniju u red.

- Doktor mi je rekao da imam poremećaj u ishrani, ali to sam krila od svih. Poverila sam ovu svoju tajnu samo jednom prijatelju i sadašnjem suprugu, iskreno je priznala.

Објава коју дели Kimmi (Tiger) Leahy (@kimmi_joy) дана >

Kada je otišla na prvi čas plesa mislila je da će joj se svi smejati i da će sve oči biti uprte u nju. Posle samo jednog časa osećala se i provela bolje nego ikada. Od tog trenutka znala je da je ples oko šipke ono čime želi da se bavi i nije pogrešila.

VIDEO: Hlađenje balonom, najnovija metoda osveženja tokom leta

(Telegraf.rs/cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. avgust 2018 | 13:46

    Da li neko zna broj majstora što je fiksirao šipku?

  • S

    11. avgust 2018 | 14:15

    Ovo je sve samo ne seksi, prepoeucula bih joj hitno dijetu, na koju i sama moram btw, ali trrba biti iskren prema sebi a ne gurati prpblem pod tepih

  • Jeretik

    11. avgust 2018 | 18:26

    A od koje je legure napravljena sipka ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA