≫ 

Majka šestoro dece objavila je fotografiju sa sinom, a zbog jednog detalja na svom telu dobila je jezive komentare mladih žena: "Odvratna si! Fotošopiraj tu grozotu!" (FOTO)

Žensko telo je toliko magično da zaslužuje svo poštovanje ovoga sveta

  • 7

Šarni Kjeser ima 39. godine i majka je šestoro dece, a našla se na stubu srama kada je na svom Facebook profilu objavila fotografiju sa svojim sinom koja je izazvala lavinu negativnih i ružnih komentara.

U vrtiću su im rekli da moraju da oblače ćerku "ženstvenije", ali su im roditelji odgovorili na najbolji mogući način (FOTO)

Na spornoj fotografiji ona se igra sa svojim sinom i nosi šorts i kratku majicu koja joj otkriva stomak. Užasni komentari i poruke bili su na račun izgleda njenog stomaka za koji su, uglavnom žene, rekle da je odvratan i da ona odmah treba da skloni tu strašnu fotografiju.

Ona se dugo godina bavi fitnesom i uspela je da smrša više od 30 kilograma posle četvrte trudnoće. Postala je poznati zagovornik zdravog života i inspiraciaj je milionima žena širom sveta.

Žena koja je na svet donela šestoro dece ne može da bude sva zategnuta, ali zato je njeno telo za poštovanje kakvo god da je. Ona se trudi da često vežda i promoviše treninge visokog intenziteta koji traju svega 15 minuta i dopuštaju svim zauzetim majkama da se posvete amlo i sebi.

Komentari su bili užasni: od toga da je odvratna i da treba da prestane da pokazuje svoj eužasno telo, preko toga da izgleda istrošeno sve do povraćanja i mučnine koju njene slike bude u onima koji ih vide.

U celoj ovoj priči, najveći heroj je njen suprug koji je takođe fitnes trener. On je napisao par rečenica o tome kako on vidi svoju ženu i koju poruku njeno telo šalje svima.

- Verujem da je telo jedne samopouzdane žene poput ovog koje ima moja žena, mnogo više seksi od tela neke nesigurne devojčice, što se vidi na fotošopiranim slikama na društvenim mrežama. Nadam se da će te nesigurne devojčice dobiti malo dubine u svom karakteru, a možda i po koju striju. Valjda će onda shvatiti da ih strije ne čine ružnima i istrošenima, već da govore o njihovoj hrabrosti, napisao je on.

VIDEO: Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    24. avgust 2018 | 15:10

    Živo me zanina kako izgledaju te žene koje je komentarišu?

  • Sale1971

    24. avgust 2018 | 15:30

    Više volim da vidim ovakav stomak nego silikonske usne,dojke i zadnjice

  • Zvezda

    24. avgust 2018 | 20:03

    Sestoro dece svaka cast! Samo,ja mislim da se ne pokazuje sve svima. Prirodno je da koristimo wc solju ali to radimo sami.A svakog treba postovati kakvo god da je telo, bez da znamo fizicke detalje, postujemo coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA