≫ 

Ima 52 godine i prava je seks bomba: Hale Beri izgleda sjajno zahvaljujući ovom sportu (FOTO)

Svaki mišić joj je naglašen, a na liniji joj zavide i mlađe koleginice

  • 1

Glumica Hale Beri poznati je zagovornik Keto dijete, ali i aktivnog načina života pa je otkrila da je sport koji je zaslužan za njen dobar izgled zapravo - boks.

Porno zvezda Džena Džejmison tvrdi da je uz pomoć ove dijete smršala 20 kilograma

Nije tajna da je ona bezobrazno zategnuta i zgodna, što možemo da vidimo an njenom Instgram profilu na kome sada deli i fotke sa svojih napornih treninga. Ostali smo u šoku kada smo videli kako udara svog trenera jer nejn sport je boks.

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана

- Boks je jedna od vežbi koja uključuje mišiće celog tela. Oblikujete svaki mišić i sagorevate veliki broj kalorija i masti. Smanjuje nivo stresa i razvija koordinaciju ruke-oči, jača vaše samopouzdanje i disciplinu. Ono što je najvažnije nikada ne prestajete da učite, objasnila je prelepa Hale.

Otkrila je da se boksom bavi već 10 godina, ali da je najaktivnija u poslednjih 3. ono što je privlači jeste uzazov koji joj boks predstavlja i to što je stalno stavlja pred nove i neočekivane izazove.

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана

- Zato što boks uključuje celo telo u vežbanje ne postoji deo tela koji ostaje van vežbanja i neaktivan. To je sve što trebate da radite kako biste se oblikovali, rekla je trener boksa Erika Hamond.

VIDEO: Seksi lepotice "zapalile" đakuzi, a onda je jedna pala sa litice

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA