MRAČNE TAJNE PLEJBOJA: Bivša devojka otkriva 14 JEZIVIH stvari o životu sa Hjuom Hefnerom

Zivot u vili Hju Hefnera je bio san mnogih devojaka, ali su samo odabrane imale priliku da se nađu unutar kapija ovog raja na zemlji

  • 4

Od iscrpljenosti do konflikta svega je bilo među devojkama u vili. Devojka Hjua Hefnera, Holi Medison je svoj život u Plejboj Vili opisala kao život u "zlatnom kavezu" .

Hju Hefner, legendarni osnivač Plejboja preminuo u 91. godini

Pogledajte kako su nekada izgledale devojke Hjua Hefnera - i kako izgledaju danas (FOTO)

U svojoj knjizi "Bekstvo iz zečije rupe", Holi je iznela neke od najgorih stvari o Hju Hefneru.

Šta je bio njen motiv za to, samo ona zna, jer je ona bila Hefnerova devojka broj jedan.

1.

U bizarnom grupnom seksualnom ritualu od svih devojaka se očekivalo da učestvuju. "Nisam odmah shvatio da su sve devojke morale da spavaju sa Hef-om", piše Medison.

2.

Hef bi fotografisao svoje devojke svake noći pre nego što bi izašle napolje, a onda fotografije poslao na vrata svake devojke sledećeg jutra. Fotografije su samo dodatno pojačale pritisak da uvek izgledaju savršeno.

3.

Hef je ponudio Madison drogu kada je prvi put bila sa njim u klubu, na šta je ona rekla da ne koristi drogu. Hef je odgovorio. " Ni ja ne odobravam drogu, ali ..."

4.

Još jedan od bizarnih pravila vile je bilo to da su sve devojke trebale da nose iste flanelske pidžame.

5.

Hef bi gleda porno filmove i masturbirao, dok su ga devojke i drugi koji su se pridružili njima te noći pretvarali da učestvuju u onome što njega zadovoljava. Medison otkriva da je prvi put, kada je bila sa Hefom u njegovoj spavaćoj sobi, imala noć bez intime, nema ljubljenja, ništa. Bilo je tako kratko da ne mogu ni da se setim šta sam osećalo tada.

Foto: Wikipedia/Luke Ford

6.

Negovi sinovi Marston, koji je imao 9. godina kada se Medison preselila, i Kuper koji je imao tada 10.godina, delili su spavaću sobu sa devojkom. To je bila spavaća soba 3, koja je imala tri kreveta i zasebno kupatilo. "Iako nikada nisu ostajali kada sam bila tamo, njihove igračke su bile razbacane po podu sobe", piše Medison. To je bilo neverovatno i jezivo u isto vreme.

7.

"Konstantno je izazovao sukob i huškao devojke jednu protiv druge. Jednu je uvek favorizovao. Ubrzo nakon što se Madison uselila, jedna devojka se preselila iz spavaće sobe 5, male sobe koja je bila tražena zbog toga što je

bila za jednu osobu i omogućavala je potrebnu privatnost, do koje je inače bilo teško doći u vili.

Postojala je hijerarhija i tačno se znalo ko kakvu sobu dobija i kada. O tome je Hef odlučivao, iako nije bilo fer prema ostalima, njegova reč je bila sve. Za Hefa se takođe znalo da mrzi crveni karmin. Kada se Medison vratila sa ulepšavanja iz jednog salona, videvši je sa crvenim karminom i kraćom kosom, Hef je prokomentarisao:"Mrzim tu šminku, taj crveni karmin, ceo taj imidž. Izgledaš staro i jeftino"

8.

"Hef je uveo policijski čas, to je značilo da devojke treba da budu tu do 9 sati uveče. Holi je bila prisutna kada su dve devojke došle posle 9 sati On je bio toliko ljut, da im je rekao da ako hoće da ostaju duže da mogu da se isele."

9.

"Nije bilo nikakve zabune oko toga kakav modni stil Hef podržava i sve devojke su trebale da se uklope u taj stil. Hef bi obezbedio svaku devojku sa 1.000 dolara nedeljno za odeću i neograničene usluge salona gde je Hef imao otvoren račun. Plastična hirurgija je takođe bila zastupljena, to je takođe bio njegov izbor."

10.

"Izolacija koja se odnosila na život u vili, proširila se i na njegove partije. Pravilo je bilo da devojke na partijima ostaju dok je je Hef tu, a to je bilo do jedan sat posle ponoći i ako igraju smeju to da čine samo oko njegovog stola. Mogle su da odu do toaleta i to je sve. "

11.

"Sa Hefnerom sam uvek imala površne razgovore, nikada o knjigama, politici ili aktuelnim događajima."

Foto: Tanjug/AP

12.

Madison, Markuard i Vilkinson nisu bile plaćene za fotografisanje kao velike zvezde, mnogo više su dobile bivše Hefove devojke, bliznakinje Bentli.

13.

Jednom je rekao Vilkinsonovoj da se ugojila i upozorio je da pazi na ishranu.

14.

"On drži sliku svake devojke koja je ikada bila u vili. Osoblje dvorca fotografiše žene koje posećuju vilu, kaže Madison. Fotografije, uglavnom Polaroidi, su sačuvane za Hefa da ih pregledao sledećeg dana. On bi ih označio sa A, B ili C, pre svega se gleda njihov izgled, pa ih zatim katalogizira. Madison je na kraju otkrila da je dobila oznaku  "A."

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jontra

    28. septembar 2017 | 22:28

    Jel' te bio neko po usima da budes tu?Dok je matori kesirao i dok si se slikala sve je bilo ok...kad je matori resio da promeni za mladju odmah pljuj!Cccc sta su ti d....!!!

  • Мирко

    29. septembar 2017 | 11:29

    Чуј, са њом је водио само површне разговоре. Да имаш мало памети то не би никада ни изјавила. Ужас промискуитет.

  • sto je ovoo

    29. septembar 2017 | 10:02

    Kakav car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA