6.000 žena otkrilo kako izgleda muškarac iz snova - evo šta im je zaista SEKSI

Žene smatraju da je idealan muškarac daleko od onog tipa koji se prezentuje javnosti

  • 18

Više od 6.000 žena odgovaralo je na pitanja o idealnom muškarcu i o tome da li je sportski građen muškarac sa pločicama na stomaku njihov partner iz snova ili samo neka seksi fantazija.

On je tajno oružje Holivuda i sada otkriva kako za 4 meseca salo slavnih pretvara u mišiće

Inja je policajka koje se boje kriminalci, a bodibilder Jadran radi u vrtiću: Zajedno imaju 220 kg i troše 1.200 evra na hranu (FOTO)

Umro poznati bodibilder (46): Trošio je hiljade dolara na steroide, njegova devojka Sara objavila potresnu oproštajnu poruku (FOTO)

Izgleda da su popularni “gikovi” pravi hit među ženama jer se sada sve više njih “pali” na mozak, a ne na mišićavo telo. Primeri se nalaze na svakom koraku. Čak i među manekenkama programeri i IT stručnjaci su na ceni. Neki od najpoznatijih parova u svetu poznatih su Miranda Ker i Spapchat CEO Evan Spigel, kao i Karli Klos i tehnički preduzetnik Džošua Kušner.

Foto: Pixabay

Momci su dobro upoznati sa tim da računarske sposobnosti mogu da im obezbede bolji prolazak kod suprotnog pola. Čak 74 procenata ispitanih muškaraca izjavilo je da se pravi da zna više o računarima nego što stvarno znaju. Nisu samo popularni među singl devojkama. Sve više žena, čak neverovatnih 77 procenata, smatra ih boljom prilikom za udaju od onih mišićavih. Čak 52 procenta žena izjavilo je da je njihov idealni partner kompjuteraš pre nego rob teretane (22%) ili neshvaćena umetnička duša (14%).

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ono što ih čini privlačnijim jeste činjenica da su pametniji muškarci manje arogantni, zanimljiviji nego drugi muškarci, a inteligencija je ono na šta se žene lože.

Ukoliko kupite beskućniku sendvič ili spasite neko dete od davljenja, veće su vam šanse da ćete dobiti poziv za dejt jer žene zapravo žele brižnog i dobrog muškarca.

Daljinac

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dz

    30. oktobar 2017 | 01:03

    Nemojte da se lazemo. Mozes biti sta god i kakav god, one su na kraju te koje odlucuju. Meni se jedna devojka tako ucinila skroz po mom ukusu. Pametna, lepa, interesuju nas iste stvari, obrazovana, ali kad sam je bolje upoznao, shvatio sam da je i ona jedna od onih sto jure za likovima sa debelim novcanikom. Samo je dobro glumila damu i skrece paznju na tu foru. Pazite se tih finih. ;)

  • Ana

    30. oktobar 2017 | 08:13

    Muskarac iz snova je onaj koji se dobro potrudio da me osvoji

  • Beba

    30. oktobar 2017 | 07:38

    Zamislite koliko jadno zvuči IT stručnjaci su na ceni?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA