Poslao je majci sliku devojke u krevetu da se pohvali koliko je lepa - i otkrio joj nešto perverzno o sebi zbog čega sada želi da propadne u zemlju (FOTO)

Ponosni ste na svog partnera i želite da svi vide vaše srećne fotografije, ali budite oprezni

  • 0

Pokušavajući da podeli svoju sreću što ima prelepu i dobru devojku, jedan mladić je napravio veliku grešku poslavši ovakvu fotografiju svojoj majci.

Otac je u sobi ćerke pronašao seks igračku i potpuno zgrožen joj je odmah poslao besnu poruku - a onda ga je njeno pitanje ućutkalo za sva vremena

Mejson Valans poslao je sliku majci kako bi joj pokazao da je pronašao bluzu koju mu je ona kupila, a koju na fotografiji drži njegova devojka Megan. Kako mu je devojka na slici izgledala prelepo rešio je da podeli sliku na Twitter-u.

Neko je primetio nešto što Mejson sigurno nije hteo da drugi vide. Detalj iz spavaće sobe, crveni konopac, izazvao je lavinu pitanja. Konopac vezan u lisice na krajevima probudio je svima maštu.

Mejson je bio kratak u odgovoru: “U svrhu ograničavanja”. Vrlo elokventan odgovor. Njegova objava skupila je preko 200.000 lajkova i šerovana je preko 50.000 puta, piše Daily mail. Njegova majka dobila je na sreću kropovanu sliku koju je automatski telefon isekao pa žena nije ni mogla da vidi konopce vezane za krevet njenog sina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA