Pitala je zašto se muškarac kog je odbila nije potrudio više - i dobila savršen odgovor

Na neka pitanja se može odgovoriti sa "da" ili "ne", ali ovo je zaslužilo ozbiljan odgovor

  • 4

Muškarac pozove ženu da izađu, iskoristi sve svoje najbolje pokrete, ali ona kaže ne. Muškarac mora to da prihvati i nastavi dalje - inače je to uznemiravanje. Sem, ukoliko nije?

Ona pomaže ženama da pronađu epsku ljubav i sada im otkriva svoj najbolji savet za "rukovanje muškarcima" (VIDEO)

Nedavno je jedna devojka poprilično uznemirila duhove na internetu kada je na društvenoj mreži Quora postavila pitanje koje se odnosilo na muškarca koji ne ume da čita misli.

- Danas me je muškarac pitao da li želim da izađem sa niim i rekla sam mu "ne", ali sam zapravo želela da se više potrudi. Zašto me ponovo nije pitao da izađemo?, napisala je.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Potpuno prirodno, ovakvo ptianje zaslužuje malo vieš od prostog odgovora. Ono zaslužuje odgovori koji je ponudio Ron Rul:

- Devojka me je pitala šta želim za ručak i rekao joj sam da bih hteo picu, ali sam zapravo hteo biftek. Zašto mi je donela picu?

Da li vidiš koliko glupo zvuči tvoje pitanje? Ono izgleda upravo ovako kako sam gore napisao, probao je da objasni.

Mnogi su bili privučeni ovom konverzacijom i odllučili su da podele svoje slične priče:

Foto-ilustracija: Profimedia

1. Devojka me je šutnula, a mesec dana kasnije je počela da mi šalje besne poruke o tome što se nisam borio da je zadržim jer me je samo testirala.

2. Isto se desilo i meni. Devojka mi je potpuno poludela kada je rekla da želi da raskinemo, a ja odgovorio "ok" - kako to misliš "ok", zar ne želiš da me zadržiš?

3. Slično radi i moja žena. Ona: Da li želiš lososa ili piletinu? Ja: Lososa. Ona: Pa, moram da spremim piletinu jer će se pokvariti. Ja: Aha, pa što si me onda...

4. Igranje glupih igara, a nagrada nema nikakvu vrednost. Jedna bivša mi je to uradila. Zabavljali smo se mesec dana, a onda me je pitala da budemo samo prijatelji. Rekao sam joj da može. Naljutila se jer se nisam opirao.

5. Ne znači ne, sem kada se od muškarca očekuje da čita misli i zna kada nije tako, ali to opet kasnije može da znači ne, sem ukoliko se devojka ne predomisli.

6. Ovakve stvari me dovode do ludila. Poslednja devojka, sa kojom sam bio 8 godina, napustila me je na dan kada sam otišao da joj kupim prsten jer se nije osetila dovoljno željenom. Potpuno me je uništila, ali sam naučio kako da nastavim dalje. Nekoliko meseci kasnije mi je poslala poruku i rekla mi da me je ostavila jer je želela da je jurim. I to sam želeo, ali mislio sam da "gotovo" znači "gotovo".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hihihi

    16. februar 2018 | 18:15

    Od igrica vajde nema. Musko da bude hrabar i krene u akciju i ona da se ne femka. Ili hoce ili nece

  • DEdo

    16. februar 2018 | 19:03

    Isto i kod mene slucaj, devojka me je ,,previse,, testirala i dobila tashak na kraju.

  • Sudija Dred

    17. februar 2018 | 02:35

    Neki muskarci su ozbiljni slabici kad ih ovakve stvari uznemiruju umesto da ih zabavljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA