Evo kako sedište u autu može da vam uništi ljubavni život

Verovatno ste ih videli bezbroj puta, verovatno ste ih pravili i sami

  • 2

U toni ljubavnih saveta u kojima pokušavate da otkrijete kako da na pravi način nekome pokažete svoju ljubav, ovaj sigurno pali i sigurno je najvažniji od svih: Ako želite da pokažete nekome da ga volite, sačuvajte mu život tako što ćete prestati da pravite glupe selfije sa mesta vozača.

Kada smete da probušite uši detetu? Pazite, mogli biste da dobijete tužbu za nanošenje "telesnih povreda"

Verovatno ste ih videli bezbroj puta, verovatno ste ih pravili i sami, a nikad niste ni pomislili da vas baš oni mogu koštati života, i to ne samo vas već i osobu koju volite. Ako volite automobile, onda znate da je ugao sa vozačevog sedišta najgori ugao za pravljenje selfija, uz to je i totalno pogrešan način da pokažete nekome da ga volite ili da pokažete svetu koliko se vi volite.

Pixabay

Polovina selfija od svih koji se prave je napravljena u automobilu, na takav način ljudi se hvale svojim statusom, društvom i provodom. Nažalost, većina tih selfiija je napravljena dok je auto u pokretu. Znate da vam za dobar selfi treba odgovarajuće svetlo, pravi ugao, simpatična poza,  a da li znate šta se tada dešava sa pažnjom vozača?

Ovo je pravi razlog zašto su ženama hladnije ruke nego muškarcima

Pažnja vozača je skrenuta na taj savršeni osmeh koji zahteva selfi, na blago pomeranje glave ili pomeranje tela... Sve za dobar selfi. I samo trenutak kasnije ...TRAS... Neko vas je već udario sa strane, ili ste udarili u nekakvu ogradu... Nije ni bitno, jer je  već kasno... A u svemu tome strada i ta osoba koja je pored vas.

Pixabay

Skoro polovina saobraćajnih nesreća se događa zbog nepažnje vozača, većina njih nastaje zbog upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje. Tako da, ako stvarno volite osobu koja se vozi pored vas, spustite telefon dole i ne dirajte ga dok vozite. Selfije pravite na nekom lepšem mestu ili kad je automobil već parkiran.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA