≫ 

5 znakova da te dečko samo vuče za nos

Ne, ne voli te, bar ne onoliko koliko ti to misliš

  • 1

Kada ste s nekim u vezi, potrebno je da osetite neku povezanost. Nije baš lepo znati da je vaš partner sa vama u vezi samo zato što ima neku korist od toga. Ako vam neki od ovih znakova zvuče kao vaš partner, vreme je da popričate s njima jer postoji mogućnost da nećete još dugo biti zajedno jer vam je raskid pred nosem.

Stalno lomite posuđe? Kažu da to znači da vam ogromna sreća ulazi u kuću, ali ima tu i još toga

1. Nikada te ne pita kako si

U vezi treba da budete na jednakom nivou i oboje da dajete jednake napore za vašu vezu. Ali, ipak, ne možete nikako da se setite kada vas je poslednji put pitao kako ste. Pita li vas ikada za mišljenje? Ako ste zabrinuti, je l' tu za vas? Ako je odgovor na ova pitanja ne, zaboravite ga.

5 razloga zašto je tako dobro imati sestru! Posle ovoga ćete je 100 posto još više obožavati

Foto-ilustracija: Profimedia

2. Zove te samo kada mu nešto treba

Kada se čujete s njim, to je uglavnom jer mu nešto treba, neka informacija ili slično. Ako vas nikada nije nazvao samo da vas čuje, možda mu nije toliko stalo do vas.

3. Poklanja vam pažnju samo kada mu nešto treba

Čini li vam se da vaša ljubav ima dve različite strane? Jedan dan je pun ljubavi, a drugi dan potpuno hladan i udaljen. Postaje li šarmantan samo kada mu treba nešto od vas? Hmm...

Foto-ilustracija: Profimedia

4. Ne govori ti kako se oseća

Čini li vam se nekada da vam je dečko zatvorena knjiga i da nikad nemate pojma o čemu razmišlja? Neki ljudi su više zatvoreni od drugih, ali može postojati nešto dublje u tome. Možda nema jednako jaka osećanja prema vama, kao što vi imate prema njemu.

5. Nikada nema vremena za tebe

Kada vam treba, da li je tu za vas? Svi smo mi zauzeti nekim svojim poslom, ali da baš nikada nema vremena za vas kada ga zovete, to već postaje mali problem. Ako nikada ne idete na dejtove niti se družite s drugim ljudima, vrlo je moguće da on ni ne misli da ste vi u vezi.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    23. mart 2018 | 20:56

    Pametna zena zna kad je voljena. Ako nije ona sama odlazi. Ne zeli da propadne pored nekog ko je ne voli. Samo voljena zena sija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA