Horoskop otkriva da li će vam biti prijatelj ili ljubavnik

Dešava nam se da u prijateljstvu prepoznamo potencijal za nešto više

  • 0

Ponekad pomislimo da smo pronašli srodnu dušu i da iz prijateljstva sa nekim muškarcem možemo da izvučemo nešto više, ali postoje signali koji mogu da nam pokažu da li smo u pravu ili smo samo u zabludi.

Putin, Pit, Kluni - izaberite koji vam je najseksi i otkrijte kako zaista izgleda vaš idealan muškarac

Imate li šanse kod vašeg prijatelja za nešto više ili ne može da vam otkrije njegov horoskopski znak. Da li je bolje da ostanete prijatelji ili ipak probate nešto više otkriće vam upravo ovaj horoskop.

Ovan

Poznat je kao tvrdoglav, ali i veoma samouveren što privlači pažnju žena. Ukoliko vam neće smetati da budete u vezi sa nekim ko je toliko samouveren i pleni pažnju – navalite.

Bik

Foto ilustracija: Shutterstock

Odličan je materijal za dečka jer je pouzdan, romantičan, veran i strpljiv. Veoma je jak i možete mu verovati, ali on sve to zahteva i od svoje partnerke. Ako tražite ozbiljnog i stabilnog partnera onda je Bik pravi čovek za vas, a jedina mana mu je tvrdoglavost.

Blizanci

Poznati su kao pažljivi i neko ko voli da živi na ivici jer vole uzbuđenja. Zbog toga što ga ne drži mesto i brzo mu sve dosadi – možete imati problema sa njim. U vezi sa njima nema stabilnosti.

Rak

Poznat je po tome što je lojalan i obazriv na vaše želje i potrebe. Morate da znate dve stvari: daju sve od sebe u vezi pa ko vas velika pažnja guši on nij eza vas, a poznati su i po tome što pokazuju ljubav na sebi svojstven način.

Lav

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Strastveni muškarci toplog srca – eto kakvi su Lavovi. Dobre namere ipak ne brišu uvek i mane koje oni imaju, a jedna od najvećih je prevelika želja za zaštitom. U vezi su veoma ljubomorni, njihova mora da bude poslednja u svađi, a sve je to znak nezrelosti.

Devica

Lojalan i brižan partner koji podseća na Džeka iz filma "Titanik" – eto kakav je partner Devica. Ako ste nepopravljivo romantični, onda je on idealan izbor za vas, ali ako vam romantika stvara mučninu zaobilazite ga u širokom luku.

Vaga

Retko kad će muškarac Vaga da započne svađu, a da do toga dođe treba mnogo vremena. Zbog toga ih često smatraju pasivnima, pa to može da bude smetnja,a nisu ni veliki avanturisti. On je odličan izbor za vas ako volite hrabre ali spontane muškarce.

Škorpija

Foto ilustracija: Shutterstock

Strast ih pokreće u svemu što rade, emocije koje imaju se veoma jake, ali su nadaleko poznati po ljubomori.

Strelac

Ovde je reč o zavisnicima o adrenalinu kojima treba partner koji će ih pratiti u njihovim avanturama. Uvek su optimistični, pa ih pesimisti odbijaju.

Jarac

To je tip muškarca koji daje sve onome koga voli, strpljiv je i veoma ceni vreme koje posvećuje nekome. Tvrdoglav je i nije spreman za kompromise zbog čega je teško biti u vezi sa njim.

Vodolija

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Brižljiv, pažljiv i društveni muškarac koji je odličan u komunikaciji. On mora da bude uvek u kontaktu sa prijateljima i saradnicima sa kojima je navikao stalno da sarađuje. Ukoliko vam je važnije da sa vašim partnerom provodite intimne momente i budete sami, onda Vodoliju zaobiđite.

Ribe

Nežni, romantični i strastveni pripadnici ovog znaka veoma su verni kao partneri. Fantastično se uklapaju stereotip "idealnog dečka", ali ćete morati da načinite prvi korak jer su oni stidljivi i veoma introvertni. Ako ste ekstrovertni onda Ribe nisu za vas.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA