Modna katastrofa: Zbog jednog uvredljivog modnog detalja svi ismevaju verenicu princa Harija

Iako je njen autfit visoko ocenjen, jedan bitan detalj mogao je da bude pažljivije odabran

  • 3

Megan Markl blistala je pored svog verenika princa Harija i njegovog brata i snaje, princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, ali je šokirala javnost šeširom koji je ponela na dan Božića.

Glumica prvi put na proslavi Božića sa kraljevskom porodicom kao verenica princa Harija (FOTO) (VIDEO)

Ona ne greši kada je u pitanju moda i spremna je da izdvoji ogromnu sumu novca kako bi dobro izgledala. Zato je mnoge iznenadio šešir koji su videli na glavi buduće vojvotkinje od Saseksa.

A post shared by Büro 24/7 México (@buro247mx) on

Ona je za ovu priliku izabrala bež kaput i braon čizme od prevrnute kože, kao i braon tašnu i šešir. Sve bi bilo u redu da njen šešir nije podsetio korisnike društvenih mreža na jedan emotikon – emotikon govanceta!

Mnogi smatraju da je ovakvim pojavljivanjem ona bacila u senku svoju jetrvu Kejt koja je za ovu priliku obukla karirani kaput, grilonke, crne čizme i šubaru, dok joj se trudnički stomačić blago ocrtavao. Neki od korisnika koji su fanovi popularne glumice, bili su blaži prema njoj pa su njen šešir uporedili sa popularnim slatkišima.

Kraljevska porodica tradicionalno odlazi na božićnu službu i sreće se sa vernicima koji čekaju satima ne bi li ih videli. Princ i njegova buduća nevesta ćaskali su sa ljudima nakon službe ispred crkve Svete Marije Magdalene.

Foto: Tanjug/AP

Meganin kaput je proizvod luksuznog kanadskog brenda Sentaler od vune lame za koji je morala da izdvoji 986 funti, što je oko 132.000 dinara. Buduća vojvotkinja ima skup ukus za modu, ali mora da povede računa da joj ovakvi detalji ne promiču jer javnost neće uvek biti blagonaklona prema njoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA