≫ 

Haljina devojčice iz serije "Stranger things" zaslužuje 11 od maksimalnih 10 poena za stil (FOTO)

Nije još ni punoletna, a već je na putu da postane modna ikona

  • 1

Roze haljina sa visokom kragnom koju je Mili Bobi Braun nosila u popularnoj seriji "Čudnije stvari" (Stranger Things) postala je legendarna nakon prve sezone i činilo se kao da svaka treća osoba pokušava da imitira njen stil.

75. ZLATNI GLOBUS: Holivudske zvezde u crnini u znak podrške žrtvama seksualnog zlostavljanja

Međutim, haljina koju je popularna glumica izabrala za dodelu "Zlatnih globusa" je toliko dobra, da bi mogla da uđe u modnu istoriju.

Jasno je kao dan da ova trinaestegodišnjakinja može da iznese gotovo svaki stil, a svet mode je zbog toga počeo da obraća pažnju na nju.

Foto: Tanjug/AP

Zato su joj za ovogodišnju dodelu prestižnih nagrada prišle brojne modne kuće sa željom da odabere baš njihove kreacije.

Iako marka nije poznata, haljina je zaista neverovatna i čini da izgleda kao prelep leptir, a čini se da je sada pravo vreme da Mili raširi svoja krila.

Foto: Tanjug/AP

Najbole od svega, mlada glumica je svesna svojih godina i zato svaki njen modni izbora mora da prođe ocenu majke, ali i celog tima ljudi. Finalni sudija je, naravno, njen otac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • minja

    9. januar 2018 | 08:59

    Ovo dete ima 13 godina? Na ovim slikama mi lično izgleda kao da ima 25.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA