Kako sakriti velike grudi?

Velike grudi nekada mogu biti pravi blagoslov, a nekada pravo prokletstvo

  • 11

Iako su, barem u očima muškaraca, velike grudi poželjne, mnogi ne mogu da shvate da to može biti i prilično veliki problem za mnoge žene.

"POMOZITE, ŽIVOT MI JE PAKAO": Grudi ne prestaju da joj rastu i ne zna da li će ikada prestati, a zbog toga joj je život u velikoj opasnosti (FOTO)

Jednostavno, postoje određene situacije u kojima veliki dekolte nije uvek najbolje rešenje, a tu su i brojni problemi sa odabirom odgovarajuće odeće.

Baš zbog ovih problema, sakupili smo najbolje savete koji ženama mogu da pomognu da sakriju svoje grudi:

Printskrin: Youtube/Natalie Boucher

- Uvek, ali uvek, nosite kvalitetan i udoban grudnjak koji vam daje odličnu potporu i prave je veličine kako bi vam pokrio grudi. Ne samo da će vam pravi grudnjak pružiti veći osećaj udobnosti, nego će vam i odeća bolje stajati

- Kada je sama odeća u pitanju, ako želite da pronađete najbolju za vas - najbolji izbor bi bile prodavnice sa plus sajz odećom ili modeli koji ističu obline. Čak iako vaše telo nije plus sajz, mnogi stilovi za žene sa bujnim oblinama mogu da savršeon stoje ženama sa velikim grudima.

- Postoji pretpostavka da bi žene sa velikim grudima trebale da biraju stilove koji ih ne naglašavaju, što zapravo nije tačno. Sve se svodi na pronalaženje pravog balansa među proporcijama tela. Cilj je da se stvori elegantan izgled i umanji efekat velikih grudi.

- Jedna od najvažnijih stvari jeste nošenje odeće koja vam stoji i dobro je skrojena - ne previše opuštena, i ne previše zategnuta. Veliki topovi i druga odeća će učiniti da izgledate veće nego što jeste, dok je uska odeća isuviše neudobbna. Žene sa velikim grudima ne bi trebalo da se plaše lepo skrojene odeće.

PrintSkrin: YouTube/Nestlé FITNESS

- Birajte haljine sa najboljim dekolteom. Neka u pitanju bude V "kragna" jer ona daje utisak manjeg dekoltea.

- Grudi možete da "sakrijete" i slojevima kao što su jakne, blejzeri i džemperi. Pokušajte da izbegavate bilo šta što ima duplo kopčanje jer to samo dodaje dodatni "tereet".

- I drugi elementi, kao što su farmerke i torbe mogu da skrenu pažnju sa velikih grudi. Velike tašne i torbe mogu da budu odlične za skretanje pažnje sa dekoltea.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    28. januar 2018 | 19:20

    Ne treba ih sakrivati ali ni previse isticati.Osim lepog dekoltea velike grudi donose i velike muke.Tesko se nalazi dobar brushalter,ne moze da se spava na grudima,a o stradanju kicme da ne govorim.Pre ili kasnije dolazi do velikih problema sa kicmom.Upadanje mrvica dok rucate je onaj saljivi deo a sve ostalo je tesko.To govori moje iskustvo.

  • Zoran Veteran

    28. januar 2018 | 13:44

    Grudi uopšte ne treba da se skrivaju...

  • DM

    28. januar 2018 | 22:28

    Nemojte kriti dar od majke prirode,hvalite se jer sa tim uljepšate nekom dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA