Viktorija Bekam šokirala sve priznanjem da ne pere svoje farmerke

Važi za jedenu od najbolje obučenih žena sveta, a prema garderobi se odnosi tako?

  • 18

Viktorija Bekam, uspešna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama, je modna inspiracija mnogim devojkama i ženama, a ipak je sve uspela da šokira novom informacijom koju je podelila sa javnosti koja se tiče njenih farmerki.

KRAJ ŽIVOTA: Otkriveno u kojim godinama su žene prestare za uske farmerke, dugu kosu i tetovaže

Naime, nju u poslednje vreme sve češće viđamo u nekim ležernim kombinacijama u kojima preovladavaju farmerke udobnih krojeva za koje je naglasila da su dobre traperice temelj svakog modernog stila i da se mogu kombinovati na razne načine.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ono što je sve šokiralo je način na koji ih ona održava. Kada je reč o učestalosti pranja farmerki on je individualan, kao i pranje kose koju neki peru svaki drugi dan, a neki jednom nedeljno. Ona je priznala da retko kad pere farmerke, skoro nikad. Pere ih samo kada deca proliju po njoj neki sok ili primeti neke tačkice po njima.

Čak i tada, odlučuje se da ih opere na ruke pre nego u veš mašini kako bi sačuvala njihov oblik, piše klix.ba. Posle pranja obavezno ih okači o ofinger kako bi se one osušile kako treba i zadržale svoj oblik.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    24. februar 2018 | 23:56

    Ko zna,koliko pari farmerica ima? Verovatno, ni ona sama ne zna.Obuce ih jednom,odlozi sa strane,predje na sledece nove i sto bi ih uopste i prala.

  • Roki

    24. februar 2018 | 18:51

    Naravno da ih nepere ona vec ves masina. Sto bi se mucila kad ima masinu.

  • Zile

    25. februar 2018 | 09:01

    I ja ne perem carape vec ih kacim na luster da teraju komarce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA