Farmerke u kojima svaka guza izgleda savršeno: Pravili su ih naučnici, koštaju boga oca, ali čine čuda za vaš izgled (FOTO)

Položaj za džepove je menjan čak 27.000 puta, a koristi se 2D dizajn kako bi se stvorio 3D efekat

  • 0

Koncentriišući se više na vašu zadnjicu nego na lice, ideja iza nove linije "Lee Jeans" farmerki je da poboljša „zadnju stranu“ uz pomoć optičke varke. "Body Optix", koji je dizajnirao "VF Cognitive and Design Lab", koristi optiku i naučno istraživanje za poboljšavanje pada svetlosti, kako bi se transformisao oblik tela.

Pazi s kime radiš! Možda ti je kolega psihopata - ovi znaci će ga sigurno odati

Prema njihovim podacima, farmerke koriste 2D dizajn kako bi stvorile 3D efekat, uglavnom geodetskog oblikovanja koje "stvara ispupčeniju zadnjicu  podizanjem i oblikovanjem pozadine, dok ujedno stanjuje i izdužuje noge."

 
A post shared by Lee Jeans Taiwan (@leejeanstw) on

Kao i kod oblikovanja lica šminkom "laserski naneseni oblici stvaraju precizne svetlosne efekte koji su zasnovani na idealnim proporcijama kako bi oblikovali telo."

Kako bi stvorili takve farmerke, nova linija je prošla brojna testiranja, položaj za džepove menjan je čak 27.000 puta kako bi se pronašao "onaj pravi za podizanje zadnjice". Međutim, nakon što je usavršena nauka o savršenoj zadnjici, linija se razgranala na razne oblike i dizajne farmerki, uključujući i one koje imaju crvene vertikalne linije koje izdužavaju noge.

Cela linija ima samo 15 različitih dizajana, od uskih, "boyfriend" kroja i farmerki sa visokim strukom. Cena je prava sitnica i kreće se oko 95 funti ( 12.840 dinara)

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA