≫ 

Treće veče 43. Beogradske nedelje mode - Boško Jakovljević oduševio publiku svojom "Martini Vesto by Boško" kolekcijom (FOTO) (VIDEO)

U nedelju 22. aprila održalo se treće veče Beogradske nedelje mode. 3 kolekcije su predstavljene, a revija koja je zasenila sve ostale je revija Boška Jakovljevića.

  • 0

Događaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti je 43. Beogradska nedelja mode. Treće večeri imali smo priliku da vidimo kolekciju talentovanog Boška Jakovljevića .

Prođite sa nama kroz prvi dan 43. Beogradske nedelje mode (VIDEO)

Boško je predstavio 2 sjajne kolekcije: "Faktory by Boško" za žene i muškarce i "Martini Vesto by Boško" koja tradicionalno predstavlja atraktivnu mušku modu za sve prilike. Ono što je važno spomenuti je to da je u ovoj sezoni kolekcija Martini Vesto by Boško obogaćena ženskim i dečijim modelima. Tokom druge kolekcije na sceni su nastupale Jelena iz grupe "Zana" i Sanja Vučić predstavnica Srbije za pesmu Evrovizije za 2016.godinu i zajedno su otpevale pesmu "Dodirni mi kolena".

Mnogobrojna publika i domaće javne ličnosti su došle da pruže podršku Bošku. Među njima pevačice Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Ana Stanić, Radmila Manojlović, voditeljka Irina Vukotić i drugi.

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Pevačica Ana Štajdohar se oprobala u ulozi modela, samouvereno prošetala pistom i oduševila sve prisutne.

Izložba modnih detalja tradicionalno čini deo pratećeg programa Fashion Week-a, i ovoga puta je okupila najznačajnija dizajnerska imena. Nakit, tašne, obuću, rukavice i šešire, izložili su Gordana Perenčević, Ivana Desnica, Iskra, Jasmina Sanader, Lilu, Reda Milano, Atelje Talook, Ana Popović Shoes, Tabanica, Evica Milovanov Penezić, Ercegovac hats.

Moda za savremenog muškarca i indijski dizajneri: Najveći svetski talenti na Beogradskoj nedelji mode predstavljaju atraktivne komade

Ovaj Fashion Week traje do 26.aprila. Ako ste u mogućnosti dođite i uživajte u pogledu na sjajne kolekcije afirmisanih domaćih i stranih modnih dizajnera.

Daljinac

(Telegraf.rs/I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA