≫ 

Modna prevara: Gucci ih prodaje 500 dolara - a Srbi iste takve na buvljaku nabavljaju za manje od 500 dinara (FOTO)

Verni pratioci modnih trendova spremni su da izdvoje basnoslovne sume novca kako bi imali najnovije komade koje dizajniraju poznati brendovi

  • 6

Često se dešava da poznati brendovi dizajniraju obične modele koji mogu da se nađu i po jeftinijoj ceni, a sandale slične novim Gucci muškim sandalama od 500 dolara videli smo i na buvljaku za 500 dinara.

BUVLJAK VS PRODAVNICA: 14 razlika u cenama proizvoda zbog kojih ćete ozbiljno razmisliti koliko možete da uštedite

Obične crne sandale sa prepoznatljivim Gucci znakom na jednoj sandali i metalnom šnalom na drugoj mogu da se nabave po ceni od 490 dolara.

Foto: gucci.com

Slične modele možete da nađete i na dobro poznatoj buvljoj pijaci, ali i u nekim radnjama sa jeftinom robom po ceni od neverovatnih 500 dinara.

Објава коју дели Sam Mik (@samdomik) дана

Izdvajanje basnoslovnih suma novca za neke skupe modele poznatih kreatora može da bude potpuno nepotrebno jer jeftinije kopije možete da nađete na svakom ćošku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    9. maj 2018 | 18:55

    Hahahahahahahahaha-- ove plave kao sto su meni na silu obuvali kao detetu na moru 80 tih da ne zgazim na jeza. Uzas...!! Hahahaha--- gde ih uporediste majke ti ...??!!!

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    9. maj 2018 | 14:04

    Ovakve su bile nekada iz Jugoplastike:)

  • Antiglobalistkinja

    9. maj 2018 | 20:07

    Imala sam jedne plave, e te srece kad su se pokidale..Toliko su me zuljale da sam namerno pokidala haha.Eto stavili fancy snalu i cenu 500€ i prodaj3 se ko' alva.1:0 za Gucci 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA