Stigla je i savršena je! Nova Bonatti kolekcija kupaćih kostima je upravo ono što nam treba!

Zaštitno lice Bonatti Letnje kolekcije je jedna od naših najpoznatijih manekenki i svetski top model, Bojana Krsmanović, koju je čuveni magazin “Maxim” uvrstio na listu 100 najseksepilnijih žena današnjice

  • 0
Foto: Promo

Modni brend "Bonatti" predstavio je novu kolekciju ženskih i muških kupaćih kostima i plažnog programa koja je okosnica dobrog stila i upravo ono što nam je potrebno da bi se osećali stilizovano i tokom vrelih letnjih meseci!

Foto: Promo

Bilo da ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, sa mekom ili push-up korpom, B, C ili D veličine, u Letnjoj Bonatti kolekciji ćete pronaći svoj savršen outfit. Kolekcija je dizajnirana po poslednjim svetskim modnim standardima i pored kupaćih kostima nudi mogućnost kombinovanja laganih letnjih haljina, torbi i šešira u istom dezenu. Idealno, zar ne?

Foto: Promo

Muški deo kolekcije je u tonu morskih boja, a lagani krojevi i muževni modeli će muškarce najbolje pripremiti za modernu letnju sezonu!

Foto: Promo

Koncept #BonattiSummer predstavlja relaksirajući komfor, stilski ispraćen letnjim bojama, tropskim printovima i modelima koje pružaju slobodu pokreta.

Foto: Promo

Trijumfuju boje, fenomenalni printovi, raznovrsni materijali, a spoj prirode i mode se ogleda u svakom segmentu kolekcije.

Foto: Promo

Fotografije za letnju Bonatti kampanju nastale su na Sejšelima, jednoj od najlepših tropskih destinacija čije plaže ostavljaju bez daha. Simbolika između savršene prirode i nove Bonatti kolekcije ispričana je fotografijama koje prikazuju sklad prirode i vanvremenskog stila.

Foto: Promo

Pogledajte kako je bilo na snimanju kolekcije:

Zaštitno lice Bonatti Letnje kolekcije je jedna od naših najpoznatijih manekenki i svetski top model, Bojana Krsmanović, koju je čuveni magazin “Maxim” uvrstio na listu 100 najseksepilnijih žena današnjice. Ispred Bonatti objektiva našli su se i Aleksa Gavrilović, svetski poznati maneken i Bonatti zaštitno lice za ovu sezonu, kao i neodoljiva Aleksandra Tasić.

Foto: Promo

Bonatti Letnju kolekciju možete pogledati u nekoj od Bonatti radnji širom Srbije, na web shop-u www.bonatti.rs a da budete u toku sa modnim trendovima zapratite Bonatti Underwear profile Facebook i Instagram.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA