≫ 

Dečija jakna za 10.000 i meda za 2.500 evra: Pogledajte šta se sve nalazi u najskupljoj prodavnici za decu na svetu (FOTO) (VIDEO)

Iako nama zvuči preskupo, ovde kupuju milioni roditelja širom sveta, na Fejsbuku ih je lajkovalo preko 200.000 roditelja, a na Instragramu imaju 1.2 miliona folovera

  • 1

Svaki roditelj želi da svom detetu obezbedi što boje i kvalitetnije stvari, a neki proizvođači umeju to da iskoriste na pravi način. Oprema za decu i bebe jeste skupa, ali i od onoga što vi mislite da je skupo postoji još skuplje. Tako na sajtu "Childs Play Clothing" možete kupiti jaknu za 10.000 evra ili plišanog medu za 2.500 evra.

Da vam više nikad ništa ne bude tesno: Tačne dimenzije slova u veličinama garderobe za žene (INFOGRAFIKA)

"Childs Play Clothing" je najekskluzivnija, stajliš, dečja prodavnica na svetu. Otvorena je 1990. godine u Londonu, a kupcima nudi najpoželjnije i najprestižnije komade poznatih modnih dizajnera. Sajt za onlajn prodaju je lanisiran 2007. godine, a do sada broji preko 200 najpoznatijih, svetskih dizajnera. Sajt je internacionalno orjentisan, pa se opisi dečjih stvari i cene mogu menjati prema jeziku koji govorite i valuti koju koristite.

Sajt posećuju najugledniji ljudi od Monaka, do Malibua, a na njemu sigurno možete pronaći brendove kao što su "GUCCI", "Dolce & Gabbana", "Fendi",  "Burberry"...

Ime ove prodavnice znači luksuz, pa ako se ubrajate u roditelje kojima je stalo do toga da im deca uvek budu stajliš, morate zaviriti na njihov sajt, ili još bolje, posetiti prodavnicu koja se nalazi u Londonu:

Doduše na sajtu se nalaze "markirane" stvari, pa ako se nameračite da svom detetu kupujete stvari na ovim sajtu, dobićete original Armani, Guči ili Monkler. Jedna od "jeftinijih" stvari koje smo pronašli na sajtu su čarape, a njihova cena iznosi 23 evra.

Sajt ima i izdvojen odeljak za "Outlet" na kom možete pronaći sniženja. Iako su sniženja velika, mnoge stvari su i dalje prekupe. Pojedine stvari su snižene skoro preko 50 odsto. Dečje naočare za sunce možete naručiti za 47.50 umesto starih 95.00 evra, a dečje majice za 114.00 umesto starih 228.00.

Sajt je pregledan i podeljen na polja koja se kreću po cenama, starosti, proizvođačima, ali nema baš logike u rasporedu cena. Tako Armanijevu haljinu moćete naručiti za 109 evra, ali plišani medvedić marke Philipp Plenin košta čak 2.757 evra. Armanijeve farmerke za tinejdžere koštaju 155 evra, a set flašica 109 evra. Kolica za bebe se mogu naći za 310 evra, a torbe za nošenje pelena za 396 evra.

Sajt ima brojne preporuke, uglavnom je ocenjen sa 5 zvezdica, što mu daje prosečnu ocenu 4,5 (od mogućih 5). Kupci kažu da je usluga odlična, da je sajt verifikovan i da su stvari prelepe.

Foto: Printskrin / childsplayclothing.com

Među svim pohvalama  koje sajt ima, s vremena na vreme se nađu i oni komentari koje pišu besni kupci, jer su za svoje dete umesto čisto bele, dobili majicu koja "vuče na bež". Takvi komentari samo ukazuju na to da je pojedinim roditeljima i te kako bitno kako će obući svoje dete. Pa sad, jeste da možda nemamo para da kupujemo tamo, ali bar razgledanje ne košta.

Foto: Printskrin / childsplayclothing.com

VIDEO: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbbbbb

    22. avgust 2018 | 15:56

    Zasto pisete 1,2 miliona FOLOVERA kada je lepse PRATILACA !!?? Zar ne , jel zivimo u Srbiji??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA