≫ 

Sa njom harizma nema granice: Katarina Korša u novom Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Prelepa voditeljka portala Telegraf.rs za sebe kaže da na život gleda kroz "ružičaste naočare" i ističe da bez ostvarenja na privatnom i ličnom planu nema ni profesionalnog uspeha

  • 12

Katarina Korša je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi prof. dr Vlade Jevtovića. Svoju karijeru započela je još u studentskim danima, kada je na trećoj godini studija dobila prvu ulogu.

Zanosna crnka sa Voždovca koja ostavlja bez daha: Kristina Stojanović pokazala nam je da lepota i intelekt idu zajedno (FOTO) (VIDEO)

Foto: Janko Maslovarić

Nakon toga su se uloge nizale kako u pozorištu, tako i na ekranu.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

Pamtimo je po ulogama iz popularnih serija “Pare ili život”, “Totalno novi talas” i filma “Zduhač znači avantura”. Trenutno igra u hit predstavama “ Balkanski sex i grad”, “Gangrena društva”, i “Ljubavnici”.

Foto: Janko Maslovarić

Paralelno sa glumom, Katarina je razvijala karijeru voditelja i novinara na više televizija i u najrazličitijim formatima.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

Trenutno radi na portalu Telegraf.rs kao urednik, voditelj i reporter.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

-Za snimanje jednog priloga do sada su bili potrebni producent, urednik, voditelj, snimatelj, tonac, montažer, mikser, vozač. U Telegrafu nas, voditelje, obučavaju da potpuno samostalno obavljamo kompletan proces izrade priloga. Postajemo, takoreći,  “one-man show”. To je najnoviji trend u svetskoj žurnalistici. Sve to je izuzetno uzbudljivo, ali i odgovorno. Portal Telegraf.rs je deo “Comtrade” kompanije koja ide u korak sa najsavremenijim svetskim trendovima. Ovde imamo vrhunsku tehniku, opremu, studije, stručan i iskusan kadar. Ovaj portal je pravo mesto za one koji žele konstantno da napreduju. Zato se radujem što sam deo ovog tima, rekla je Katarina.

Foto: Janko Maslovarić

I pored svakodnevnih obaveza na portalu, Katarina nije zapostavila ni svoj primarni poziv. Naprotiv, ističe da glumu doživljava kao zadovoljstvo i radost igre.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

- Gluma je divna kada ne gledam na nju kao na obavezu i posao. U početku studija sam imala jednu viziju svog zvanja i ogromnu želju da i ja budem neko ko će menjati svet. Kasnije sam shvatila da je jedino važno da menjam samu sebe u ovom svetu. Sigurna sam da velike uloge čekaju pravi trenutak. A najvažnije je, ipak, znati odigrati onu glavnu ulogu u sopstvenom životu, dodala je.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

Upravo zbog toga kaže da je ponosna na sebe svaki put kada dođe kući, u oazu mira, koju je sagradila sa svojim suprugom, ujedno i klasnim drugom, Danijelom Koršom, sa kojim ima ćerku i sina.

Foto: Janko Maslovarić

- U vremenu kada se vrednosti traže na pogrešnim mestima, kada je bitno koliko pratilaca imaš na Instagramu, a ne koliko prijatelja u životu; kada je više nego ikada važniji kvantitet nego kvalitet, ja sam svoju sreću sama sebi napravila. Imam pravog  čoveka pored sebe i naša imperija raste zajedno sa našom decom. I to je jedino što je važno da čovek bude srećan, rekla je Katarina za Telegraf.rs.

Foto: Janko Maslovarić

Zvanični je PR humanitarne organizacije “Budi srećan” .

Foto: Janko Maslovarić

Harizma i osmeh koji poseduje čine da svi vole da budu u njenom prisustvu.

Foto: Janko Maslovarić

Veruje da svi treba da imaju svoje “ružičaste naočare”, i da svet češće gledaju iz ugla deteta.

Foto: Janko Maslovarić

Da nije glumica bila bi pevačica. Smatra da je gluma duša u očima, a pesma duša u glasu.

Foto: Janko Maslovarić

Foto: Janko Maslovarić

Katarina nosi kreacije brenda  MARINA’S desing.

Za frizuru se pobrinuo Hair Studio Igic, a za šminku Marija Stošoć.

Zahvaljujemo se “Hotel M” i KPGT-u, u čijim su prostorijama nastale ove prelepe fotografije koje imate prilike da vidite u Telegraf modnom editorijalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA