≫ 

Princeza Dajana zbog ovog srceparajućeg razloga nije htela da nosi stvari sa potpisom Chanel

Nakon razvoda ovaj brend za nju više nije bio isti

  • 0
Prošlo je 20 godina kako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u centru Pariza. Princeza Dajana je bila omiljena britanska princeza Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana ostala je modna ikona sve do današnjih dana, zbog čega su se dizajneri utrkivali ko će kreirati odeću za nju sve do tragične smrti.

Frizer princeze Dajane otkrio tajnu njene savršene frizure

Prema nedavnom izveštaju vezanom za nje razvod od princa Čarlsa, princeza Dajana više nije htela da nosi poznati brend Chanel iz jednog krajnje srceparajućeg razloga koji mnogi razumemo.

Chanel je bio brend koji je često nosila. Foto: Tanjug/AP

U intrevjuu za Harpers Bazzar Australija, dizajner Džejson Brandson osvrnuo se na svoj rad sa Dajanom 1996. godine tokom njene poslednje posete Australiji.

- Bio sam dobar prijatelj sa Džonom Bajlijem, koji je bio njen frizer tokom posete. Nije bila dugo razvedena, a Džo je znao da sam ja njen veliki fan. On je imao asistenta koji je išao sa njim svakoga dana u hotel Ric, a jednog dana je zamolio mene da idem sa njim kao asistent na šta sam pristao, rekao je on.

Što se tiče Dajaninog izbora odeće nejmu je ostala urezana slika sobe u kojoj se Dajana presvlačila. Najveći utisak ostavila je njena odluke da ne obuje Chanel cipele.

Princeza je bila omiljena i zbog svog skromnog izgleda. Foto: Tanjug/AP

- Izašla je sa gomilom odeće i obuće i bacila je na kauč. Pitala me je šta mislim da bi trebalo da obuče, a ja sam iskopao Chanel cipele i predložio joj da ih obuje uz Versaće. Ona je samo tužno odgovorila da ne može da nosi ništa što je vezano za slovo “C”ili “CC”. Kada sam je upitao zašto samo je rekla “To označava Čarlsa i Kamilu (Charles and Camilla”, ispričao je dizajner.

Tokom njenog braka sa princem Kamila je bila sve vreme prisutna. Pre nego je njihov brak okončan u javnosti su se pojavili snimci romantičnih razgovora koji su samo potvrdili glasine da se radi o prevari. 1994. godine princ Čarls je priznao da je bio neveran, ali da je preljubu napravio tek kada je bio siguran da je njihov brak nepovratno propao.

VIDEO: Princeza Dajana je imala problem da nosi ovaj brend, ali se to ne bi moglo reći za Megan Markl:

(Telegraf.rs/cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA