≫ 

Modni rat Kejt Midlton i Melanije Tramp: Kojoj bolje stoji plavi kaput? (FOTO)

Izgleda da je Megan Markl pokrenušla mali modni rat sa Melanijom Tramp

  • 9

Kejt Midlton je za svoju posetu Irskoj obukla plavi kaput koji neodoljivo podseća na komplet koji je nosila Melanija Tramp prilikom inauguracije Donalda Trampa.

A sama ova činjenica vrlo brzo je pokrenula igru poređenja - kome bolje stoji plava boja?

Prva dama SAD Melanija Tramp ove godine često je bila u centru pažnje zbog svojih modnih kombinacija. Najviše su je kritikovali zbog "neprimerene" obuće, ali i zbog skupih dizajnerskih krpica i to gotovo svaki put kada bi se pojavila u javnosti.

Uprkos kritikama, Melanija itekako itekako ume da odabere dobar autfit, a sudeći po stručnjacima, i Kejt Midlton koja je samo prilikom posete Maroku, za samo nekoliko dana, "prošetala" brojne odevne kombinacije čija se vrednost procenjuje na stotine hiljada evra.

Možda najupečatljvija plava kombinacija koju je Melanija obukla bio je komplet koji potpisuje Ralf Loren i koji je nosila tokom predsedničke inauguracije njenog muža Donalda Trampa.

Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, Kejt Midlton se odlučila za plavu suknju koju potpisuje njena omiljena kreatorka Dženi Pekam i Mulberry kaput čija cena iznosi 2.022 evra.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Šta vi mislite, kojoj od odve dve dame bolje stoji plava?

VIDEO: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA