≫ 

NAJHRABRIJA BEBA U BEOGRADU: Dok odrasli padaju u nesvest od straha, on VRIŠTI OD SMEHA kad mu vade krv (VIDEO)

Šestomesečni mališan je sve vreme bio nasmejan i vedar, i svaki put kada bi mu doktorka nešto rekla (u trenucima dok mu je uzimala krv) grohotom i preslatko bi se nasmejao, tako slatko da je svima nama bukvalno zasladio dan

  • 16

I dok prilikom vađenja krvi mnoga starija deca, ali i odrasli, plaču i padaju u nesvest od straha, jedan mali Beograđanin pokazao je šta znači biti hrabar. Umesto suzama, on je na ubod iglom i vađenje krvi odreagovao smehom i tako je ostavio utisak najhrabrije bebe koju smo ikada videli. 

STIŽU NOVA PRAVILA: Članovi porodice neće više moći da daju krv za najbliže

Dok ga tata drži u naručju, on je odlučno pružio ručicu doktorki koja mu je iglom ubola mali prstić i izvadila krv bez uobičajenog otimanja i nesnosnog plača. Na opšte oduševljenje njegovih roditelja i ljudi koji su se našli u ordinaciji, ovaj 6-mesečni dasa nije nijednom napravio neku tužnu grimasu, niti je pustio suzu.

Mališan je sve vreme bio nasmejan i vedar  i svaki put kada bi mu doktorka nešto rekla (u trenucima dok mu je uzimala krv) on bi se grohotom preslatko nasmejao, tako slatko da je svima nama bukvalno zasladio dan, a sigurni smo da će i vama.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danina

    20. februar 2018 | 15:33

    Dusa medena, najsladja!!!!! 😘😘😘

  • Cika Velja

    20. februar 2018 | 14:34

    Eto vam klip za povecanje nataliteta...NEKA SE RADOST RADJA!!!

  • Bebana

    20. februar 2018 | 13:19

    A i sestri svaka čast. Nije nadrndana kakve su obicno..... bravo i za nju i za bebana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA