Spremni za kraljevsku bebu - plan za kraljevski porođaj je šokirao svet

Kao što smo i mogli da očekujemo – kraljevski porođaj biće veliki događaj

  • 3

Princ Vilijam i Kejt Midlton imaju ceo porođaj unapred isplaniran sve od bezbednosti apartnama za majku i bebu do preciznog rasporeda porođaja – ništa ne sme da prođe neisplanirano za treći kraljevski porođaj ove porodice.

Bebe rođene na ovaj način imaju veće šanse da budu gojazne

Pošto se važan datum bliži, potvrđeno je da će se Vojvotkinja od Kembridža poroditi u luksuznom apartmanu u Lindo krilu bolnice Sveta Meri u Padingtonu, London. Tu je na svet donela i princa Džordža i princezu Šarlot.

Foto: Tanjug/AP/ U istoj bolnici u kojoj je rodila prethodno dvoje dece, doneće na svet i treću bebu

Apartnam u bolnici je daleko skuplji nego što običan svet može sebi da priušti jer jedan dan boravka košta preko 10 hiljada evra! Soba za Kejt i bebu je rezervisana od sredine marta.

- Soba se redovno čisti, a nakon čišćenja se zatvara i obeležava trakom. To je operacija na visokoj bezbednosti, a čak se i sprat iznad sobe redovno proverava, otkrio je izvor iz bolnice za womenshealthmag.

Sve je isplanirano unapred. Iako je ovo treći porođaj poznate dame i već su svi uigrani, mora da se poštuje određeni protokol. Tim za bebu je stalno u pripravnosti u Kensington palati i čeka vest o tome da je porođaj počeo. On je zadužen da sve bude spremno, od saopštenja za medije do bolničkih aranžmana. Postoji bek-ap plan za sve moguće situacije.

Foto: Tanjug / AP/ Roditelji su u ovoj bolnici dočeki na svet svoje prvo dete, princa Džordža

Kada krenu trudovi, Kejt i Vilijam biće direktno preveženi u bolnicu koja je na svega 1,2 kilometara udaljena od palate, a bolnica će biti obaveštena o tome malo pošto oni krenu ka njoj.

Bolnica će imati samo 5 minuta vremena pošto dobije informaciju da Kejt stiže na porođaj, kako bi se izbegla mogućnost da neko oda da je porođaj počeo. Zbog toga je sve organizovano mnogo unapred i sa velikom preciznošću. Bolnica može da se snađe sa tako kratkim vremenskim periodom, rekao je izvor.

Kerol Midlton će odmah uskočiti na svoju dužnost bake i preuzeće brigu o princu Džordžu i princezi Šarlot u Kensington palati dok su roditelji u bolnici sa trećim detetom. Kada peti u redu naslednik krune dođe na svet, po tradiciji zvanično pismo biće izloženo ispred Bakingemske palate sa podacima o tome kada je beba rođena, kog je pola i koliko je teška. Pismo će pratiti i saopštenje za medije.

Foto: Tanjug/AP/ Nakon porođaja Kejt će imati malo vremena za oporavak

Nakon rođenja bebe, period oporavka takođe traje kratko. U zavisnosti od toga kako se Kejt bude osećala, ona će se istog dana vratiti kući ili već narednog jutra, izjavio je isti izvor. Sa planom poput ovog, gde je sve isplanirano do najsitnijih detalja, jedva čekamo da porođaj počne.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA