≫ 

Objavila je slike opekotina koje je njena ćerka dobila na toboganu i svim roditeljima poslala važno upozorenje (FOTO)

Sunce može da bude opasno po vašu kožu jer možete da dobijete ozbiljne opekotine

  • 2

Veliki broj roditelja se brine za zdravlje dece, ali im ne pružaju adekvatnu zaštitu kada se ona igraju napolju jer neke opasnosti je teško predvideti pa se opekotine od sunca ubrajaju u njih.

Sve istine i laži o kremi za sunčanje na jednom mestu: Otkrijte da li je pravilno koristite? (VIDEO)

Četvorogodišnja Alisa Vrajt dobila je opekotine drugog stepena po nogama nakon što se spuštala niz plastičan tobogan i kratkom šortsu. Ona se igrala u parku pod nadzorom majke, ali kada se spustila niz tobogan završila je sa opekotinama. Koža na njenim nogama odmah je pocrvenela i pojavili su se plikovi ispunjeni vodom.

Foto: Facebook/Dawna Wright

Temperatura kojoj je njena koža bila izložena u tom momentu je bila oko 65 stepeni. Njena majak odlučila je da podeli slike njenih opekotina kako bi upozorila druge roditelej i skrenula im pažnju na to koliko mogu da budu opasne igračke u parku kada je sunce jako.

Foto: Facebook/Dawna Wright

- Nikad je nisam čula da tako glasno vrišti. Osećala sam se užasno! Bilo je tu dosta i mlađe dece koje su se igrala, a ja nisam imala ideju da tobogan može da bude toliko vreo da povredi moje dete, rekla je nejna mama Dejna.

Foto: Facebook/Dawna Wright

Iako je proverila sve igračke, tobogan je nekako previdela. Bio je mali i nije ni mogla da zamisli da će se njena ćerk atoliko povrediti. Apeluje da se na svim toboganima stavi neka vrsta zaštite, a svim roditeljima je poručila da obavezno provere koliko su tobogani, ljuljaške i drugi rekviziti sa kojima se igraju njihova deca topli.

VIDEO: Čovek je u igri razvalio dete vratima

(Telegraf.rs/http://www.dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    6. jul 2018 | 16:41

    Pametna majka bi trebala da zna šta je trenje, i da se u kratkim pantalonicama se spušta niz tobogan, još kada se uzme faktor zagrevanja od Sunca, samo ovako šta mora da se desi...!

  • Hinka

    7. jul 2018 | 08:32

    Ko se spusta niz tobogan bez pantalona.Glupost pa zna se da se metal zagrejao,oseti se to i dodirom.Platili su svoju budalastinu i Majka i kcerka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA