Devojčici se smučilo što njen tata, istetovirani reper, stalno gleda u telefon na moru, pa mu se osvetila na najlogičniji način (VIDEO)

Ovih dana su društvene mreže zagospodarile svim sferama naših života

  • 4

Sigurno se i vama desilo da se na ulici sudarite sa nekim ko gleda u telefon bez prestanka ili da sedite sa nekim na kafi, a ta osoba stalno proverava telefon i ne obraća mnogo pažnju na vas.

"Kada sam se vratila kući sa mora, dobila sam račun za telefon od 65.000 dinara": Srbima se internet u romingu uključuje sam?

To je dojadilo Alisi, četvorogodišnjoj ćerki poznatog ruskog repera Timatija, koja je odlučila da skrene tatinu pažnju po svaku cenu. Čak i po ceni njegovog telefona.

Објава коју дели Black Star (@timatiofficial) дана

Na video snimku koji je poznati reper objavio na svom Instagram profilu, možemo da vidimo ljutu devojčicu koja prekida tatin razgovor, otima mu telefon i baca ga u more.

Istetovirani reper gledao je u svoju ćerku u šoku kada je video da mu je telefon potonuo na dno mora. Video je postao veoma popularan sa preko 6 miliona pregleda kada ga je Timati podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Објава коју дели Black Star (@timatiofficial) дана

Neki su okrivili oca što ne obraća pažnju na dete, dok drugi misle da je video izrežiran. Alisu su neki nazvali “histeričnim malim monstrumom”. Kako god bilo, mala Alisa uspela je da tatu razdvoji od telefona i da dobije svu njegovu pažnju koja joj treba.

(Telegraf.rs/ladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA