≫ 

Napisao je brutalan CV za svoju razmaženu ćerku i oduševio roditelje širom sveta (FOTO)

Svi mi po malo lažemo u CV-jevima da bismo dobili što bolju priliku, a kada neko reši da bude brutalno iskren onda ispadne ovakav haos

  • 2

Prilikom pisanja CV-ja, lovci na posao često razmišljaju o tome kako da se prikažu u najboljem svetlu, i kako da izdvoje svoje najbolje osobine koje bi im obezbedile što bolji posao. Da budemo iskeni, u tom procesu svi po malo lažu, ali ovaj otac je rešio da bude iskren i da za svoju ćerku izdvoji najbolje osobine.

Kardinalna greška zbog koje vam odeća brže stari: Ovim stvarima nipošto ne treba dodavati omekšivač

Loren Mur (16) je tako dobila CV koji je kao glavne osobine izdvojio pretraživanje Fejsbuka i "neslušanje" roditelja, a CV je napisao njen otac. Iako CV nije ni malo pohvalan, Loren misli da je duhovit, pa ga je odmah okačila na svoj profil na Tviteru uz komentar "Podsetite me da više ne dam ocu da mi piše CV".

U CV je pod poljem "veštine i kvaliteti" navedeno "lenjost i stalno kašnjenje". U njemu još piše da Loren ne voli da radi, da ustaje kasno, da je nepristojna i da ne voli ljude, što znači da poseduje sve osobine koje poseduje jedan tinejdžer.

Ovaj post je odmah pokupio mnogo lajkova i duhovitih komentara, dok su se neku ljudi pitali kako je Loren mogla da objavi svoje podatke na društvenoj mreži, drugi su rekli da su vrištali od smeha dok su čitali njen CV.

VIDEO: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    22. avgust 2018 | 13:19

    Tako i treba. Čovek zna kakvo mu je dete ali je i poistivecuje sa ostalim tinejdžerima.

  • @ Kiki

    22. avgust 2018 | 13:22

    Pišete o istini To može da se čuje tamo vani Srbija je odavno sahranila istinu, naročito posle 90. Pogledajte šta smo mi radili drugima Ali o tome ni reči izbaciš istinu o nama i mi postajemo žrtve Uvek nam je drugi kriv čak i kad mi grešimo Zašto možda nam je zato tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA