Žena je poželela razvod čim joj muž poslao ovakvu poruku: Da li se slažete sa njom?

Šta može da navede jednu ženu da počne da misli da je vreme da napusti supruga?

  • 3

Neumesni komentari ponekad znaju da povrede neku osobu do te granice da ona počne da se pita da li joj ta osoba uopšte treba u životu.

Devojka mu je napisala 22 pravila kako treba da se ponaša u vezi i sada mu svi savetuju da je zbog ovakvih želja ostavi

Sve je počelo kada je jednu ženu muž isprozivao zbog toga kako izgleda i to pred njihovom ćerkom. Kada ju je video bez šminke i sa naočarima upitao je ćerku: “Ko je ovo odvratno čudovište?”.

Sve žene zaslužuju poštovanje od strane muževa. Foto: Pixabay.com

Kako bi situaciju držala pod kontrolom nije reagovala pred detetom, ali je kasnije pozvala supruga i rekla mu da ju je njegov komentar povredio. Umesto da joj se izvini, rekao joj je da je ona previše osetljiva i čak joj je zapretio da će ugasiti njene poruke. Suprug joj je takođe rekao da dve nedelje ne želi da razgovara sa njom.

Ona je na popularnom sajtu Mumsnet ispričala svoju priču.

Pazite na komentare koje upućujete drugima jer nikada ne znate koliko ćete nekoga povrediti. Foto: Pixabay.com

- Moj suprug je bio na putu i ja i ćerka smo ga pozvale na video poziv. On je gledao našu decu i pričao sa njima, a onda je ćerka okrenula kameru i pokazala mu mene. Nosila sam naočare i bila sam bez šminke, a on je ozbiljnim glasom počeo da ispušta zvuke gnjušanja i pitao ćerku ko je to odvratno čudovište. Bila sam uznemirena i napustila sam prostoriju. Pozvala sam ga kada su deca legla i rekla mu da je njegova šala zaista bila bolna za mene, napisala je.

Ona je pitala ostale mame da li je nerazumna i da ne preteruje. Ostale mame koje su videle njen komentar izrazile su uzasavanje i rekle joj da je on stvarno ispao kreten prema njoj. Upozorile su je da mora da se zauzme za sebe i da ne dozvoli da je bilo ko tako tretira. Jedna od mama joj je rekla da je u stvari u braku sa detetom.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA