VELIKA SEPTEMBARSKA AKCIJA AGENCIJE BIG BLUE: U "Paketu za dvoje" leto na Lefkadi za samo 399 evra!

Niste zakasnili. Letovanje u septembru na Lefkadi je možda atraktivnije nego u sezoni kada se traži soba više

  • 1

Plaže su osunčane i dalje suncem koje ne peče kao u julu a morska voda je više nego idealna za kupanje. Još kad se svemu dodata mir, tišina i izostanak letnje vreve… Zato požurite.

Foto: Pixabay

Lefkada nema svoj aerodrom, ali i pored toga ima vazdušnu vezu sa Grčkom i ostatkom Evrope. Naravno i sa Srbijom koju čarteri agencije Big Blue povezuju sa aerodromom u Aktionu, blizu grada Preveze. Let od Beograda do Aktiona traje sat i petnaest minuta.

U septembarskoj akciji agencije Big Blue „Paket za dvoje“ su i hoteli odnosno apartmani na ovom ostrvu čiju čaroliju možete upoznati već ovog trenutka uz više nego fantastične cene. Termin putovanja je 6.septembar a aranžmani (11 dana, 10 noćenja) koji uz smeštaj u izabranom objektu podrazumevaju još i povratnu avio-kartu na čarter letu, transfere na ostrvu, usluge vodiča... koštaju, verovali ili ne, već od 399 evra. Cena je, naglašavamo, za dvoje.

Foto: Pixabay

Jedan od objekate iz ove fantastične ponude je i Phillipos Studio. Najam apatmana u sezoni je koštao 718 evra. Nova cena, za dve osobe, je 399 evra. U istom objektu cena trokrevetnog studija je umesto nekadašnjih 899 evra sada 599.

Sjajne cene važe i za jednoako atraktivan objekat sa imenom Nidri Bay studios 2* u kojem najam dvokrevetnog studija umesto 718 evra sada košta samo 399 (trokrevetni studio - 599 evra  umesto 899).

Foto: Pixabay

Sjajne utiske sa letovanja poneli su i oni koji su se odlučili da odmor provedu u hotelu Villagio Maistro 3* u kome je cena noćenja sa doručkom u dvokrevetnom studiju, naravno za dve osobe, sada samo 499 evra (stara cena – 839). U istom objektu četovrokrevetni apartman (noćenje sa doručkom) košta u terminu od 6-16.septembra 799 evra (stara cena: 1.389).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peskir

    4. septembar 2017 | 23:12

    Daleko je bre, dajte povoljnosti za Porto Montenegro ili Splendid u CG !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA