≫ 

"Gadim se sama sebi": Smršala je skoro 80 kilograma i sada se gorko kaje zbog jedne stvari o kojoj niko ne govori

Kada izgubite mnogo kilograma ono što ostane kao ružan podsetnik na nekadašnju težinu je opuštena koža

  • 4

Niki Kodrej ugojila se do neverovatnih 160 kilograma nakon što se u dvadesetim godinama "navukla" na gazirane sokove.

5 razloga zbog kojih bi trebalo da imate kod kuće gaziran sok, iako svi govore da nije zdrav

Pila je do 20 konzervi gaziranog soka dnevno i tako unosila oko 2.700 kalorija samo uz njih, piše Mirror. Nakon što je uspela da smrša, ostalo joj je skoro 13 kilograma kože koja visi i čini da izgleda kao da ima 80 godina.

Ona se oseća kao milion dolara, ali je prođe jeza svaki put kada vidi njeno golo telo u ogledalu. Sada ima 42 godine i kaže da njena koža landara okolo dok hoda i često ima infekcije zbog toga. Dosta je nesigurna i zbog toga žali što nije i dalje debela.

Foto-ilustracija: Profimedia

Bila je u šoku i veoma uplašena kada je odgledala film "Šta izjeda Gilberta Grejpa" i rešila je da smrša. U filmu porodica mora da spali mrtvu majku u kući jer je ona previše velika da bi se kretala. Umesto da drži dijetu i ide u teretanu, ova mama je odlučila da samo prestane da pije gazirane sokove i posmatra kako se kilogrami tope. Posle tri godine, ona sada ima 85 kilograma i veliku količinu viška kože.

-Bila sam stvarno mršava dok sa dvadeset i nešto godina nisam počela da pijem gazirane sokove i navukla se na njih. Pila sam ih kao da sutra ne postoji. Težina mi je smetala i imala sam problema sa disanjem. Doktor mi je rekao da ću verovatno umreti ukoliko ne smršam. Tako je bilo sve dok nisam odgledala film posle kog sam rešila da bacim sve limenke u smeće, rekla je Niki.

Foto: Profimedia/

Ona je počela malo da vežba dok je bila kući i smanjila je porcije hrane koju je unosila dnevno. Sada se oseća jako nesigurno jer sa tako mlitavom kožom izgleda kao da ima 80 godina.

-Kada se krećem, ona landara oko mene i to me boli. Zbog toga moram da nosim specijalno odelo koje je drži na jednom mestu. Sada moram da odem da mi uklone svu ovu kožu jer ne želim da krijem telo od muža i želim da nosim šortseve, izjavila je.

Ono što je raduje je to što je mnogo zdravija i što će biti sa svojom porodicom još mnogo godina. Operacija za koju štedi biće samo nagrada za njen trud i upornost da istraje u nameri da smrša i reši se nezdrave navike.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA