≫ 

Stvar bez koje je nemoguće zamisliti venčanje je umalo oslepela ovu mladu i uništila joj najlepši dan u životu

Sve mlade žele da im dan venčanja bude savršen i planiraju ga do najsitnijih detalja danima, mesecima pa i godinama

  • 0

Ono što ova mlada nije mogla da isplanira i predvidi jeste alergija na cveće koju je dobila dan uoči venčanja, a sve to od njenog cvetnog aranžmana i bidermajera koji je trebala da nosi.

Stalno lomite posuđe? Kažu da to znači da vam ogromna sreća ulazi u kuću, ali ima tu i još toga

Prvi ples Kristin Džo Miler morala je da odigra u pidžami jer je imala ozbiljnu alergijsku reakciju zbog koje je završila u bolnici.

Pre nego što će se udati odabrala je prelepo belo i zeleno divlje cveće koje joj je omiljeno i htela je da ga iskoristi za dekoraciju prostora i u svom buketu, piše womenshealthmag.com. Kristin je odabrala ovo cveće koje se zove sneg na planinama još u julu prošle godine i pokupila je cveće par dana pre venčanja, ali nije znala da je ono zapravo otrovno! Pokupila je cveće u četvrtak i radila na aranžmanima u petak posle probne večere sve do 6 sati ujutru na dan venčanja.

A post shared by Christine Jo Miller (@christinejomiller) on

- Cveće nije imalo nikakav uticaj na mene, izjavila je.

Ali kada je otišla u kupatilo da se umije kako bi počela da se sprema za ceremoniju videla je da joj se pojavio osip, a oči su počele da joj suze.

- Tada je sve krenulo po zlu. Izašla sam iz toaleta i sestra mi je rekla da mi je lice crveno i otečeno. Onda je sve počelo da se širi na moj vrat i ruke, rekla je mlada i dodala da su u roku od pola sata njene oči počele da "gore".

Neke od deveruša su medicinske sestre i odmah su joj predložile da uzme dosta vode kako bi ublažila reakciju. Popila je i lek za alergiju i mislila je da će biti dobro do ceremonije venčanja. Njene oči su bile u lošem stanju pa je čak držala i krastavac kako bi ih smirila, a na lice je stavila vlažne maramice dok joj je frizerka sređivala kosu.

A post shared by Christine Jo Miller (@christinejomiller) on

- Kada mi je frizura bila gotova otvorila sam oči i nadala se da je sve ok, ali sam onda shvatila da ne mogu da gledam. Kako mi se oko podneva osip pogoršao, oči su mi konstantno suzile. Počela sam da drhtim, rekla je.

Ne samo da su njeni roditelji i prijatelji dali sve od sebe da taj dan bude onakav kako je planirala, već se i ona trudila da njeno zdravstveno stanje ne zaustavi celu organizaciju. Odlučila je da obuče haljinu, izgovori sudbonosno "da" i ode u bolnicu odmah posle ceremonije. Tamo su joj dali injekciju i kapi za oči i rekli su joj da ima sreće što joj vid nije trajno oštećen.

A post shared by Christine Jo Miller (@christinejomiller) on

Na putu do kuće njen novopečeni suprug Džon kupio joj je pidžamu na kojoj je pisalo "Mlada" kako bi njoj bilo udobno. Imali su prvi ples, isekli tortu i onda je ona otišla u hotel, a Džon po picu. Primetila je da je ova alergija malo uticala na njen život.

- Nikada mi oči nisu bile osetljive, ali sada moram stalno da nosim naočare za sunce jer ne mogu da držim oči otvorene na suncu. Vid mi je generalno u redu, dodala je na kraju.

A post shared by Christine Jo Miller (@christinejomiller) on

Kristin je sada trudna i očekuje prvo dete sa svojim suprugom u septembru. Oseća se odlično uprkos svim žudnjama koje ima za brzom hranom i slatkišima.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA