≫ 

Uz ovih 8 trikova izbegnite gojenje u proleće i pokažite fantastičnu figuru

Stiglo nam je proleće i sada je vreme da pokažemo malo više kože

  • 0

Sa dolaskom toplijih dana i više sunca došla nam je i promena garderobe pa se sada laganije oblačimo i naša figura dolazi do izražaja.

Nisu smršale ni kilogram, ali njihove transformacije će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Pre nego se okrenemo oko sebe, a već će doći sezona roštiljanja i blejanja uz reku u kratkim pantalonama i majicama. Sigurno želite da imate super figuru, a na njoj trebate da radite sada. Ovih osam trikova će vam pomoći da preživite proleće bez da nabacite neželjene kilograme.

Pratite šta i koliko jedete

Foto: Pixabay.com

Kada ste preokupirani obavezama, onda ne obraćate mnogo pažnju na to šta vam se našlo na tanjiru, ali ako tako jedete onda ćete se ugojiti. Možete da instalirate i neku aplikaciju koja će vam praćenje toga šta ste pojeli učiniti zanimljivim.

Vežbajte u paru

Lakše će vam pasti odlazak u teretanu ako ne idete tamo sami već u društvu. Postavite cilj i idite zajedno ka njemu.

Šetajte

Kako se vreme promenilo sada nemate izgovore za to da ne izađete napolje i šetate. Možete da prošetate kroz vaš kraj ili da odete do reke i malo uživate u pogledu i šetnji.

Kupujte lokalne proizvode

Foto: Pixabay.com

Čuli ste hiljadu puta da trebate da jedete više povrća ako želite da budete zdravi i fit. Telu treba više vitamina i imate mogućnost da sada kada je lepše vreme odete do pijace i kupite neke lokalne proizvode.

Više podižite tegove

Više mišića znači i više sagorenih masti, a mišići se grade treningom snage. S toga, radite tri do četiri serije podizanja tegova nedeljno.

Uvedite više nege u vašu rutinu

Stres ima veoma veliku ulogu u našem izgledu pa je bitno da ga smanjite što je više moguće. Zbog stresa možete da budete skloni grickanju i tako nabacivanju kilograma koje ne želite.

Izbacite gazirane napitke

Foto-ilustracija: Profimedia

Popularna pića vam ne čine nikakvu uslugu kada je izgled u pitanju jer su bogata šećerima i samo ćete primetiti veći stomak ili guzu posle nekog vremena ispijanja limenki. Držite se dalje i od alkohola jer je on kalorijska bomba.

Svake nedelje probajte neki novi recept

Kada imate pod kontrolom ono što jedete možete da napravite pametniji izbor. Ima mnogo besplatnih i ukusnih recepata na internetu, a na vama je samo da kupite sastojke i pretvorite kuhinju u oazu mirisa i ukusa.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA