≫ 

Slaninicom protiv sala – za 10 dana i do 10 kilograma manje uz ovaj način ishrane?

Nova dijeta kojom je svet opsednut je liposukcijska dijeta

  • 4

Bliži nam se leto i vreme kada više nećemo moći da se krijemo iza debele odeće i da kamufliramo suvišne kilograme i salo na stomaku i butinama.

Najlakša dijeta na svetu - jedete sve, gubite kilograme - a ključ je u vašoj šaci

Teško nam je da se pokrenemo i odemo u teretanu kako bismo izgubili neželjene kilograme, a u moru dijeta više ne znamo koju ćemo izabrati jer gotovo sve imaju jo-jo efekat i za njihovo delovanje treba da prođe neko vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia/Opustili smo se tokom zime i sad je vreme da se dovedemo u red.

Ali, šta biste rekli ako vam kažemo da neki tvrde kako je uz pomoć liposukcijske dijete moguće izgubiti čak 10 kilograma za 10 dana? Ova dijeta uključuje meso, ribu, jaja, mlečne proizvode i povrće, a izbegava se industrijska hrana, alkohol i kafa. Iz masnoća dobijamo puno više energije nego iz iste količine ugljenih hidarata jer su ćelije našeg organizma građene za iskorišćavanje energije iz masnoća.

Od pića dozvoljena je mineralna voda, nezaslađeni voćni sokovi, sokovi od povrća i čaj bez zaslađivača. Možete da konzumirate nemasno mleko i jogurt, sir i mlečni protein kao i mladi sir. Dozvoljeno je svo sveže voće, kompoti, konzervirano voće, smrznuto i sušeno voće. Žitarice poput celih zrna žitarica, pirinač, ovas i testenina bez dodatih jaja, masnoća, ulja i šećera, a od mesa piletina, riba i divlje ptice.

Foto: Tanjug/AP/Šuška se da je za njenu liniju zaslužna upravo ova dijeta.

Zabranjeno je konzumirati alkoholna pića, kafu, gazirane napitke i one koji sadrže dodatne šećere, ali i kafa bez kofeina. Visoko masno i nemasno mleko, pavlaku, visokomasne i niskomasne jogurte zaobilazite u širokom luku. Zatim, izbegavajte kandirano voće, konzervirano voće sa dodatim šećerom, džemove, marmelade, sirupe i voćne sokove sa šećerom, piše fitwithoutstarving.com. Od mesa izbacite iz upotrebe masnu ribu, hamburgere, slaninu, rebarca, šunku, kobasice, džigericu i dimljeno meso.

Foto: Tanjug/AP/Navodno je zahvaljujući ovoj dijeti Monika Beluči sve više seksi iz godine u godinu.

Ova dijeta je idealna za skidanje sala sa stomaka i preporučuje se onima koji imaju problema sa ovim kritičnim delom. U kratkom roku ova dijeta osvojila je mnoge poznate dame kod nas poput Suzane Mančić, a navodno je pomogla i Moniki Beluči i Dženifer Aniston da održe savršen izgled, piše net.hr.

Važno je da znate da je dijeta jako rigorozna i da pre nego što se odlučite da je držite morate da se posavetujete sa vašim lekarom kako ne biste narušili vaše zdravlje.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    14. april 2018 | 13:19

    Samo je čuvenu dijetu dr.Atkinsa prisvojio i preimenovao u liposukcijsku dijetu. Postoji knjiga, pročitajte je i rešićete sve probleme sa viškom kilograma. I mnogo je jeftinije nego kupovati njegove proizvode.

  • Goran

    14. april 2018 | 13:35

    Pravilna ishrana

  • Bojana

    15. april 2018 | 18:28

    Da li je neko primenio ovaj nacin ishrane i kakvi su rezultati? Unapred hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA