≫ 

Izbacila je samo 4 namirnice iz ishrane i za 100 dana smršala 14 kilograma (VIDEO)

Mnogi su doneli odluku da u ovoj godini dovedu svoje telo u super formu

  • 0

Iako se odluka činila odličnom i plan izvodljiv mnogi su odustali i rešili da to ostave za neku narednu godinu, ali se Marga Banaga ipak posvetila svom planu i rešila da uspe u mršavljenju.

Teško mršavite? Tajna se krije u vašoj visini

Odlučila je da se zdravije hrani i da više vežba, a fenomenalni rezultati nisu izostali. U Instagram objavama PRE & POSLE, podelila je kako je izgubila 14 kilograma za 100 dana.

Објава коју дели Marga Banaga (@margabanaga) дана

 

- Uspela sam! Preživela sam 100 dana zdravo se hraneći i vežbajući svakog dana, a da nisam imala dan kada sam varala, napisala je ponosna devojka.

Otkrila je šta je radila kako bi izgubila kilograme koji su joj smetali. 100 dana nije pila alkohol, nije jela meso, sir i slatkiše. Ona je izdržala na hrani bez mesa, uz ribu, to jest uz vegetarijansku ishranu uz morske plodove. U svom videu od 20 minuta otkrila je još neke trikove i tajne.

Објава коју дели Marga Banaga (@margabanaga) дана

 

Njena težiina učinila ju je depresivnom. Kada je počela sa dijetom odbijala je pozive prijatelja za druženje jer nije htela da joj slabe volju da smrša.

- Nisam smela da se nađem u iskušenju da probam neku hranu ili alkohol jer nisam imala jaku samokontrolu još uvek, rekla je.

Iako nije primetila promenu prvih par nedelja, naglasila je da se ipak osećala bolje, a nakon mesec dana primetila je da joj odeća drugačije stoji.

Објава коју дели Marga Banaga (@margabanaga) дана

 

Istakla je da je imala jako loše dane, kao što je 67. dan kada je njenom bratu pozlilo pa joj nije bilo ni do hrane ni do vežbanja, piše health.com. Razmišljala je da prekine sa režimom, ali je ipak nastavila. 81. dana primetila je da joj figura izgleda drugačije nego kada je počela da ide u teretanu.

- Sada kada je prošlo 100 dana moram da smislim neki novi izazov. Razmišljam o brojanju kalorija iz hrane koju unosim i o podizanju tegova. Moram da pomerim svoje granice, rekla je Marga.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA