≫ 

Ova slika tačno pokazuje zašto ne gubite kilograme, iako se hranite zdravo

Kako biste smršali odlučili ste da se častite samo zdravim poslasticama

  • 0

Bilo da ste se opredelili za kikiriki puter, bademe, masline i suvo voće, imajte na umu da morate da pazite i tu na količinu jer i ove namirnice mogu da uspore mršavljenje.

Izgubila je 8 kilograma za mesec dana bez izgladnjivanja i vežbanja - a njenu tajnu svako može da iskopira

Amanda Meiksner na svom Instagram nalogu pokazala je kako i zdrava hrana može da goji, ako su porcije velike. Objavila je slike godži bobica, kikiriki putera, maslina i badema kao i kalorijsku vrednost porcija.

Објава коју дели Amanda Meixner (@meowmeix) дана

Jedna trećina šolje godži bobica ima 150 kalorija dok dve trećine imaju čak 300. Jedna kašika kikiriki putera ima 90 kalorija dok dve kašike imaju 180. Šest maslina broje 70 kalorija, a 12 "samo" 140. Jedna četvrtina šoljice badema teška je 205 kalorija, a pola broji 410 kalorija.

Објава коју дели Amanda Meixner (@meowmeix) дана

Možda vam dupliranje porcije ne izgleda strašno, ali kada je reč o kalorijama onda je situacija kritična. Ukoliko ste dovoljno jaki da se suzdržite i zaustavite na jednoj porciji zdravih poslastica onda su one pravi izbor za vas, u suprotnom bolje ih izbegavajte u potpunosti.

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA