≫ 

Tajni recept za trajno lečenje ekcema: Dizajnerka bikinija otkriva kako se zauvek rešila ove bolne i uporne bolesti

Njena borba sa ovom boljkom traje još od tinejdžerskih dana, a sada je konačno otkriila lek

  • 0

Karina Irbi je u modnim krugovima poznata po svom pozitivnom pristupu ka prirodnoj lepoti. Ona je direktorka i idejni tvorac brenda "Moana Bikini line" koji se bavi kreiranjem kupaćih kostima. Najviše slave je stekla jer se ne plaši da govori o svojoj borbi protiv ekcema. A sada, je uzburkala svet sa svojom pričom o tome kako je za svega tri nedelje potpuno preobrazila kožu i izlečila ekcem.

Pišući na svojoj instagram stranici, Karina je objasnila da je potrebno samo oko 2.000 dinara da se zauvek rešite ove uporne i bolne bolesti. U čemu je njena tajna?

Prema rečima ove dizajnerke, kristali kalijum permanganata, mogu biti rešenje za trajno uklanjanje ekcema.

 
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

- Ne mogu da verujem da čak i javno objavljujem ovo. Ovo je velika stvar za mene i čak sam razmišljala o tome da to ne delim na svom profilu. - objavila je Karina, uz fotografiju njenih nogu pre i posle upotrebe kristala.

11 stvari koje nikako ne smete da radite kad "guglate" svoje simptome

Ona  je rekla da se za isprobavanje ovog leka odlučila zbog svog tinejdžerskog iskustva, ona se oduvek borila sa ovom boljkom, ali bez ikakve pomoći. Karina je dalje rekla da se nedavno savetovala sa kliničkim dermatologom, koji joj je rekao da je dozvolila da njen ekcem "evoluira u hronično, teško stanje".

"Testenina" za mršavljenje: Ručak koji će vas istopiti, a možete ga spremiti za manje od 400 dinara (RECEPT)

- Bila sam prilično uznemirena i šokirana što sam dopustila da se to desi. Iskreno, bila sam neobrazovana i nisam znala kako da pravilno tretiram svoju kožu.- kaže Karina.

 
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

Tokom protekle tri nedelje, dizajnerka je svako jutro i veče potapala noge u kristale kalijum permanganata, a za to joj je trebalo po 10 minuta. Rekla je da "ovo očigledno ubija bilo kakvu infekciju na koži koja ne dozvoljava ekcemu da nestane."

- Nadam se da će moje iskustvo pomoći i drugim ljudima da se reše ove uporne bolesti. - kaže Karina.

Nakon što je podelila fotografiju na Instagramu, dizajnerka je dobila veliki talas podrške, dok su drugi rekli da jedva čekaju da probaju kristale.

- Vau! To je velika razlika. I hvala vam što ste podelili svoju priču. Dvoje od moje troje dece ima ekcem i stalno tragam i pokušavam nove stvari kako bih olakšala njihov bol. - rekla je jedna majka.

 
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

Neke apoteke prodaju ovaj prah bez recepta, ali u malim dozama, većina njih zahteva recept od doktora. Ovaj lek ima odlične antimikrobne osobine. Uz pomoć posebne hemijske reakcije, lako oksidirajuće materije i gasni kiseonik se pojavljuju u vodenom rastvoru, što je dobar antiseptik.

Treba zapamtiti da loše rastvoreni kristali kalijum permaganata u vodi mogu zapaliti sluznicu želuca, tako da ga treba temeljno mešati i učiniti ga slabim rastvorom.

 
A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

VIDEO: Da li prdež može da produži život

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA