≫ 

Svaki dan je je jela slatko - i sada otkriva kako joj se telo promenilo posle 7 dana

Kada pokušavate da dovedete figuru u red, prvo čega se odrićete su slatkiši... Ispade da je to velika greška

  • 1

Mislite da ste videli baš sve kada je reč o hrani na Instagramu, ali uvek postoji nešto što može da vas iznenadi. Možda i ne da vas iznenadi, ali da vas sigurno ostavi u čudu. Ako se pitate zbog čega su selfiji Šenon Eng toliko popularni, odgovor je jesnostavan - zbog kolača. Šenon (Kalifornija) je fitnes trener, a postala je popularna kada je osmislila eksperiment u kom je svaki dan jela po jedan kolač.

Šenon je eksperiment sprovodila svakog dana, tokom nedelju dana. Pratioce na Instagramu je redovno obaveštavala o tome šta joj se dešava. Većina njenih pratilaca je bila prilično iznenađena njenom objavom na kraju eksperimenta, sigurno je da niko nije očekivao ono što je ona napisala:

- Ništa mi se nije desilo. - je rečenica kojom počinje njen post na Instagramu.

 
A post shared by Shannon Eng (@caligirlgetsfit) on

- Nisam se ugojila. Jedino što mi se dogodilo je da sam bila toliko srećna zbog kolačića kojima sam možda malo usavršila oblik guze. - nastavlja Šenon.

Top 10 namirnica koje bukvalno hrane celulit i čine ga još vidljivijim

Šenon nema nameru da ikoga nagovara da počne da jede kolače, ali naglašava da su nju kolači činili srećnom, a da nisu sadržavali previše kalorija i da nisu uticali na njenu figuru. Zdravije varijente kolača neće uticati na vašu liniju, a poboljšaće vam raspoloženje.

 
A post shared by Shannon Eng (@caligirlgetsfit) on

Šenon je priznala da su kolači njena omiljana "nezdrava" stvar kada se radi o hrani i da je srećna što je ovim eksperimentom pokazala da slatkiši u umerenim količinama nisu štetni.

VIDEO: Zbog specifične ishrane, ovaj sport je drugačiji od svih ostalih.

(Telegraf.rs / Izvor: womenshealth.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    20. jun 2018 | 08:35

    Jadan je to život kad ti je želja da pojedes nešto a ustezes se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA