≫ 

Horoskopski znak otkriva zašto nikada ne možete da istrajete kada ste na dijeti i koja su vaša najveća slatka iskušenja

Izdržati na dijeti nije nimalo lako

  • 0

Ukoliko ste rešili da držite dijetu bilo bi dobro da odmah pogledate šta će vam tokom tog perioda najteže pasti.

10 najboljih aplikacija za mobilne telefone uz koje ćete vaš izgled dovesti do savršenstva

Najbolji razlozi da se odlučite za dijetu jesu oni koji se tiču poboljšanja vašeg zdravlja, ali i raspoloženja jer kada izgubite par kilograma pored toga što će vaše telo biti zdravije, imaćete i više samopouzdanja.

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje izazove sa kojima mora da se izbori, ako želi da uspe i istraje u dijeti. Ovo su najveći izazovi za svakog od nas na osnovu horoskopskog znaka.

Ovan

Bezazlene grickalice i slatkiši mogu da utiču na vaš izgled. Foto: Pixabay.com

Možda ste već rekli prijateljima da počinjete sa dijetom, a već sledećeg momenta se prežderavate krofnama. Vaša sposobnost da kažete "ne" je veoma slaba kada je iskušenje ispred vas. Ukoliko ne postoji nikakvo iskušenje, bićete u stanju da istrajete u dijeti, ali teško vam je da disciplinujete sebe zbog vašeg ishitrenog ponašanja.

Bik

Kada biste mogli da organizujete da vam dostava donese picu pravo u krevet vi biste to i uradili. Dijete vam ne uspevaju jer ste vi previše lenji. Dijeta podrazumeva pripremu obroka, samokontrolu i svakodnevnu borbu sa vama samima. Recite sebi da možete i potrudite se malo!

Blizanci

Vaše dijete ne uspevaju jer ste previše skloni kompromisima. Vi pojedete salatu za ručak i onda se za večeru prežderete nhečim slatkim ili masnim. Kompromis te prirode vam nikada neće dati rezultate, s toga se saberite i uozbiljite kako bi rezultati bili vidljivi.

Rak

Kada ste na dijeti vi kao da ste u žalosti zbog sve hrane koju ne smete da pojedete. To vam je kao da se držite bivšeg nakon raskida. Vaša slaba tačka je hrana u kojoj pronalazite utehu kada vas nešto muči.

Lav

I zdrave namirnice imaju kalorije koje mogu da se odraze negativno na vašu težinu. Foto: Pixabay.com

Čak i mnogo dobre hrane može da bude loše. Šoping može da bude dobar za skretanje misli, ali kada vam stigne račun nemojte da se iznenadite. Isto je i sa dijetom. Ne prejedajte se zdrave hrane jer i ona ima kalorije, pa možete da stagnirate u gubitku težine.

Devica

Vi preterujete kada ste na dijeti. Ako primetite da dijeta ne daje dobre rezultate vi ćete postati toliko ekstremni da ćete početi sa nezdravim navikama. Prestaćete čak i da jedete stvari koje su dobre za vas i vaše zdravlje.

Vaga

Jedne nedelje ste u stanju da se hranite zdravo i držite dijetu, ali druge nedelje sve to bacate u vodu i živite na ledenoj kafi i krofnama. Vama je najvažniji balans u svemu u životu. Znate da vam je za dijetu potrebno mnogo truda koji ste spremni da uložite, ali isto tako tražite i najbolji način da sebi što više olakšate.

Škorpija

Razmišljate o svim mogućim načinima da se osećate dobro, izgledate bolje i budete bolje kada odlučite da držite dijetu. Jedini razlog zašto odustajete od dijete je taj što se bojite da neće uspeti ili dati željene rezultate. Imate visoke standarde za sebe.

Strelac

Pored dijete trebate se malo više i aktivirati što se tiče fizičkih aktivnosti. Foto: pixabay.com

Kada su u pitanju dijete i veze vi prosto niste spremni da se obavežete i u potpunosti posvetite. Morate da snosite odgovornost za svaki postupak i pokušajte da disciplinujete sebe. Ukoliko vidite da vaša dijeta ne daje rezultate zapitajte se koliko ste zaista posvećeni.

Jarac

Vi ste znak koji je spreman da se najviše drži dijete i da uspete u tome. Ali isto tako možete i da ne uspete kao i svi drugi, a najviše zbog toga što ste nestrpljivi. Vi želite rezultate sada i odmah, a za dijetu treba vremena i strpljenja.

Vodolija

Očajnički želite da vaša dijeta uspe, ali morate da počnete zaista da zapažate vaše rezultate. Vi ste tip osobe koja bi vodila dnevnik ishrane, pravila raspored obroka, ali nikako da počnete. Odlučite se kada ćete započeti dijetu i držite se toga.

Ribe

Postoji razlika da uspete nešto svojom voljom i svojim srcem. Ukoliko stalno grešite tokom dijete to je zato što mnogo toga žrtvujete bez nekog konkretnog plana akcije. Postavite sebi jasne ciljeve i stremite ka njima, ali isto tako odredite i prave razloge zašto želite nešto.

Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama:

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA