Ekspert za brzo i zdravo mršavljenje

Ako imate problem sa viškom kilograma ovo je rešenje za vas. Strongmenovi klijenti mšrave 1kg nedeljno. Probajte

  • 0
Milan Jovanović Strongman Foto: Printscreen

Milan "Strongman" Jovanović, naš najpoznatiji onlajn trener i najčitaniji bloger već dugi niz godina pomaže ljudima da bez muke dođu do željene kilaže. I ode mu odlično. I njemu i njegovim klijentima.

Ono što je revolucionarno Milan Strongman je napravio kviz (milanstrongman.com/kviz ovde link )koji vam pomaže da saznate koja je vaša idealna težina i za koje vreme možete da dođete do nje. Uz to kviz vas vodi do personalizovanog videa za vaš tip tela i daje vam jasne instrukcije koje tri najbiitnije stvari koje treba da primenjujete da bi mršavili 1kg nedeljno.

Milan Jovanović Strongman Foto: Privatna arhiva

Metod rada Milana Strongmena je potpuno naučno utemeljen, a rezultati su neverovatni, što potvrđuje veliki broj, sada već vitkih korisnika. Na njegovom sajtu milanstrongman.com možete saznati kako da odaberete trenera i kako to izgleda kada trenirate sa profesionalcem koji garantuje rezultat. Proverili smo, zaista na sajtu piše da ako ne smršate dogovorenu kilažu za 3 meseca, ne samo da vraća novac nego plaća 500 eura preko. Naravno ukoliko ste se držali dogovora "20% odricanja za 90% rezultata"

Plan ishrane je potpuno naučno utemeljen, a rezultati su neverovatni, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih korisnika. Na novom sajtu, zainteresovani korisnici mogu da pronađu sve informacije na jednom mestu, a zahvaljujući pažljivo usklađenim obrocima rezultati su vidljivi već nakon prve nedelje, pri čemu je dovoljan unos vitamina i minerala zagarantovan.

Milan Jovanović Strongman Foto: Printscreen/Instragram
Milan Jovanović Strongman Foto: Printscreen/Instragram
Milan Jovanović Strongman Foto: Printscreen/Instragram
Milan Jovanović Strongman Foto: Printscreen/Instragram

VIDEO: Zbog specifične ishrane, ovaj SPORT vodi u BOLESTI

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA