Pitali smo Laneta Gutovića šta misli o "Zvezdama Granda" i "Talentu", a njegov BRUTALAN odgovor razbesneće SVE koji sede u žiriju! (VIDEO)

Lane Gutović bez dlake na jeziku odsečno je rekao šta misli o aktuelnim članovima žirija u emisijama "Ja imam talenat" i "Zvezde Granda"

Milan Lane Gutović možda i nije omiljeni glumac na ovim prostorima, možda mu se može i pripisati i osporiti mnogo toga, ali jedno je sigurno, a to je da je baš on jedan od naših najboljih glumaca.

Posle 35 godina Lane Gutović otkrio ko je bio PRAVI Srećko Šojić! (VIDEO)

S tim u vezi, zanimalo nas je šta baš on misli o dva popularna šou-programa - "Ja imam talenat" i "Zvezdama Granda" koje prate milioni ljudi, s obzirom na to da njegov stav na ovu temu nikada pre nismo imali priliku da čujemo.

Čim smo mu postavili to pitanje, on se nije ni na trenutak zamislio već je, smirenim glasom, odmah odgovorio:

A TEK ONA ŠTO IMA TALENAT! Danica Maksimović kao od šale napravila špagu usred emisije, svi zanemeli! (VIDEO)

- Ja mislim da su u tim takmičenjima, od tih amatera koji se pojavljuju tamo, da su skoro svi talentovaniji od žirija... To primećujem... I da pevaju uglavnom lepše i bolje i da su svežiji. Svežiji kao lice i kao likovi. Eto, to primećujem - rekao je Lane za Telegraf.

Na pitanje da li nekada pogleda neki aktuelan rijaliti, imao je drugačiji odgovor, ali sa istom suštinom:

SAŠI POPOVIĆU BIH DIGLA SPOMENIK! Evo šta bi Milica Todorović uradila onome ko pljuje direktora "Granda"! (VIDEO)

- Pa uglavnom pređem preko tih programa, a povremeno i vidim nešto. Zadržim se nekoliko sekundi i vidim da se uglavnom svi ljuljaju tamo, u ritmu neke muzike... Nemam nikakav komentar - objasnio je Gutović.

Kompletan intervju pogledajte u snimku ispod:

(Telegraf.rs)