SVI ĆE SE ONI VRATITI: Suzana Jovanović oštro prokomentarisala odlazak Šabana Šaulića iz "Zvezda Granda"!

Supruga direktora "Grand" produkcije kaže da oni svima pomažu, ali da ne treba zadnjicom zatvoriti vrata

Nakon što je Šaban Šaulić napustio "Zvezde Granda", kao i "Grand" produkciju, Saša Popović o tome nije želeo da kaže ni jednu jedinu reč.

Drugi su pravili žurke za 500 ljudi, trošili hiljade evra, a ovako je ćerka Saše Popovića proslavila 18. rođendan! (VIDEO)

Čak su i članovi žirija jedva dali neki komentar, ali ona koja je pristala da ispriča šta misli o tome jeste Sašina supruga Suzana Jovanović.

Na mudar način, Suzana je u nekoliko rečenica vrlo jasno poručila šta misli:

Kompletan snimak NEVIĐENOG SKANDALA! Karleuša brutalnim uvredama Viki umalo dovela DO SUZA, snimanje prekinuto! (VIDEO)

- Sale i ja nikada ni o kome nismo rekli ružnu reč za sve ove godine koliko se bavimo javnim poslom, a to je odlika velikih ljudi. Nikada se ne zna, možda ćemo opet biti zajedno, za isti tim raditi i sarađivati. Znate šta, nikada ne treba zadnjicom zatvoriti vrata - kaže Suzana.

Danas je žena milionera, a ovako je supruga Saše Popovića izgledala pre 25 godina! (FOTO)

Kako ističe, ubeđena je da će se svi oni koji su napustili "Grand" kad-tad vratiti kod njih.

- Svi će se oni opet vratiti. Kad ima više produkcija na tržištu, normalno je da odete i za drugog izdate novu pesmu ili album, svi pevači će to da iskoriste i treba da se kreću i što bolje promovišu. Ali opet kažem, svi će se oni vratiti kod nas. Mi smo svima pomogli i dalje pomažemo. Grand produkcija je humana, a Bog to nagrađuje - iskrena je Suzana koja kaže da su vrata "Granda" otvorena za sve.

- Pa sutra i Šaban da snimi nešto novo, može da dođe kod nas, vrata "Granda" su svima otvorena, mi svima pomažemo - mudro je objasnila Suzana.

Ovu pevačicu je Saša Popović umalo oženio, a ovako su izgledali dok su se voleli pre 25 godina! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, nakon nekoliko godina žiriranja u "Zvezdama Granda" i bliskog odnosa sa svim čelnicima "Granda", Šaulić je odlučio da pređe na Pink i postane član žirija "Pinkovih zvezda". Ostaje da vidimo do kada će to potrajati.

Pogledajte i intervju sa Suzanom u kojem priča o skromnoj proslavi 18. rođendana ćerke Alekandre:

(Telegraf.rs/Izvor: "Svet")