PREKIPELO MU: Dača Ikodinović ugasio nalog na Tviteru!

Nakon burne rasprave sa neistomišljenicima koji su ga kritikovali zbog izjave da je Gavrilo Princip kreten, Dača je isključio svoj Tviter profil

Jedan od najaktivnijih tviteraša među poznatim ličnostima, proslavljeni vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, ugasio je svoj nalog na Tviteru, i to nakon burne rasprave koja je počela kada je Dača Gavrila Principa nazvao kretenom!

Komentarišući atentat na austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda i početak Prvog svetskog rata, Ikodinović je napisao:

Da li u školama decu još uvek uče da je Gavrilo Princip bio junak? Za mene je kreten!

Ova izjava je izazvala višečasovnu prepirku sa neistomišljenicima i na kraju je Ikodinović odlučio da isključi nalog, ali pre toga nije propustio priliku za poslednji obračun sa protivnicima.

- Svim velikim Srbima koji su toliko puno dali ovoj državi i koji svoje srpstvo pokazuju preko tastature i vređaju one koji imaju različito mišljenje od njih. Naduvate mi se k***a i vi i vaše familije. To pogotovo važi za one koji su mi decu pominjali.Toliko od mene u ovom životu - napisao je Daća u svom poslednjem tvitu.

Koliko će Ikodinović izdržati bez Tvitera ostaje da se vidi, budući da je prethodnih meseci komentarisao sve i svašta, a veliku pažnju su privukli njegovi tviter ratovi sa starletama, komentatorom RTS-a Acom Stojanovićem, srpskim političarima...

(Telegraf.rs)