STANIJA: Era se iživljava na meni! (VIDEO)

"Era može deda da mi bude, a udvarao mi se više puta i ja sam ga odbila. Mislim da mi se sada zbog toga sveti", kaže starleta, koja je ljuta što ju je Ojdanić izabrao za slugu

Jadna Stanija, koju je Era, zajedno sa Akijem, odabrao za slugu, kuka na sav glas da je Ojdanić maltertira i da joj se sveti zato što je odbila njegovo udvaranje.

- Era može deda da mi bude, a udvarao mi se više puta i ja sam ga odbila. Mislim da mi se sada zbog toga sveti i iživljava se na meni - požalila se starleta koja je nešto kasnije, dok je ložila vatru u Erinoj sobi, i njemu rekla šta misli o tome.

- Nije mi bilo prijatno dok sam ribala tuđe prljave cipele, osećala sam se kao da me neko iskorišćava - ispričala je Stanija, ali ni pevač joj nije ostao dužan, pa je zaključio da je ona umislila da je najbolja riba na "Farmi".

- Staniji je teško palo što je sluga, jer misli da je glavna riba ovde, da je ispljuvala sve, ove dve devojke i ostale žene, da su ispod nje, a da ona štrči kao faca, kao lik. Takvog foliranta nisam upoznao - prokomentarisao je Era Ojdanić.

Na kraju, Stanija se i rasplakala zbog svog trenutnog položaja, što je Filip iskoristio da je uteši i da joj kaže da ništa ne brine, jer je on uz nju.

Stanija kuka zbog Erinog ponašanja:

(Telegraf.rs)