VODIČ ZA X FACTOR: Kako da se najbolje spremite za audiciju? (VIDEO)

Takmičarima se savetuje da izaberu pesmu koja nije previše zahtevna, kako trema ne bi uticala na njihovo izvođenje, takođe, ne treba da imitiraju poznate izvođače, kao ni da improviziju na licu mesta

Euforija oko najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu "X Faktora" počela je još sa prvim predaudicijma koje su održane u Budvi, Sarajevu, Banja Luci, Skoplju, Nišu i Novom Sadu, a od danas i u Beogradu, gde svi talentovani muzičari mogu da oprobaju sreću u "Kombank Areni" još 30. i 31. avgusta.

Za sve zainteresovane učesnike ovog šou-programa, predstavljamo vam "cake" na koje treba obratiti pažnju pri pripremanju na audiciju, koja vam može promeniti život!

Takmičarima se savetuje da izaberu pesmu koja nije previše zahtevna, jer trema, koja je neminovna u takvim situacijama, uvek utiče na kvalitet izvođenja i može vam se desiti da zbog preteške pesme ne prođete u sledeći krug, iako imate sve predispozicije da učestvujete u ovom takmičenju. Takođe, važan savet je da ne imitirate poznate pevače, već da budete originalni i svoji.

(J. J./mjuznews.com)