X FACTOR: Audicije u Beogradu 29, 30. i 31. avgusta (FOTO)

Predaudicije u srpskoj prestonici za prvi regionalni muzički talent šou biće održane u "Kombank areni" sa početkom u 10 časova

  • 1

Polako ali sigurno predaudicije za popularni muzički talent šou "X Factor" došle su i u Srbiju. Posle Budve, Sarajeva, Skoplja i Niša (u kome se oprobalo više od stotinu talentovanih ljubitelja muzike), učesnici će danas pokazati svoje umeće u Novom Sadu, a od sutra se karavan seli u Beograd.

 

Predaudicije u srpskoj prestonici biće održane 29, 30. i 31. avgusta u "Kombank areni" sa početkom od 10 časova. Sudeći po tome kakvo veliko interosovanje vlada za prvi regionalni serijal "X Factora", sa sigurnošću možemo da konstatujemo da nas očekuje velika navala ljudi.

 

 

Kao što je od ranije poznato, za predaudiciju je potrebno spremiti pet celih kompozicija.

 

Sve detaljnjije informacije možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici "X Factora".

 

 

Prvi serijal "X Factor Adria" počinje se emitovanjem 14. oktobra. Intervju sa Mirkom Vukomanovićem, glavnim muzičkim producentom i direktorom marketinga produkcije MBK, koji je u razgovoru za Telegraf otkrio sve o ovom muzičkom šou-programu, možete pročitati ovde.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoka

    28. avgust 2013 | 18:06

    Jedva cekam da pocne najbolji muzicki šou na svetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA