Lukas muzičare kitio novčanicama od 500 €: Nazdravljao i rakiju eksirao na svadbi sina

Muzičare je okupio oko svog stola, a na harmonici uzduž su bile zakačene novčanice

Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Aca Lukas oženio je snina Lazara Vuksanovića 6. marta, a Lukas je bio veoma veseo i galantan kada su muzičari bili u pitanju.

Naime, iako je izjavio na dan svadbe, na pitanje novinara ima li ko od njega srećniji, da je to Konstrakta, predstavnica Srbije na Evroviziji u Torninu, Lukas se očigledno samo našalio, jer je bio veoma veseo.

Ekipa emsije "Paparaco lov" snimila je Lukasa na svadbi sina. Pevač je uživao i nazdravljao sa gostima, a rakiju je "cepao" jednu za drugom na eks, kao od šale.

Pevač je bio galantan prema muzičarima, pa je pevačicu, ali i harmonikaša, "kitio" sa novčanicama od 500 i 100 evra. Muzičare je okupio oko svog stola, a na harmonici uzduž su bile zakačene pare.

Inače, Lukas je na svadbu naslednika pozvao Sašu Matića, koji je i otpevao nekoliko pesama za mladence, a nešto kasnije tokom večeri došla je i folk zvezda Ceca Ražnatović, koja se takođe latila miktofona.

Specijalni gost na slavlju bila je pevačica Tea Tairović, koja je napravila haos kada je u provokativnoj haljini bez burusa zamešala i otpevala svoj hit "Hajde".

Detalje sa svadbe Lukasovog sina, kada Aca kiti muzičare i nazdravlja, pogeledajte u galeriji u nastavku:

Video: Tea Tairović zamešala kukovima pred Lukasom na svadbi njegovog sina: Grudi samo što joj nisu ispale

(Telegraf.rs)