Vladimir Tomović žestoko udario na zadrugara: "Pričala je da je gradski mangup, on ima vijugu više od vrpaca"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kad god čujem onu staru otrcanu "Znaš li ti ko je meni taj i taj", pomislim na "Zadrugu 4" i Ivanu Šašić, koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj BG faci i mangupu", započeo je on

Printskrin Telegraf

Aktuelani rijaliti učesnik i bivši muž Ivane Šašić, Bojan Simić, prošle nedelje bio je vođa u "Zadruzi", a tada je šokirao javnost kada nije umeo da pročita pismo.

Komentari na račun toga su se nizali, a ni bivši zadrugar Vladimir Tomović nije ostao imun na to, pa je na svom Instagra profilu žestoko opleo po njemu.

- Kad god čujem onu staru otrcanu "Znaš li ti ko je meni taj i taj", pomislim na "Zadrugu 4" i Ivanu Šašić, koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj BG faci i mangupu. Onda taj isti uđe u rijaliti i pokaže da ima jednu, ali samo jednu možda vijugu više od vrapca i da ne zna da čita. Kad god vam kažu da su žene toga i toga ili da im je rođak taj i taj, znajte da ste nabasali na govedo epskih razmera koje se hvali k**cem na biciklu - poručio je Tomović.

Printskrin: Instagram/vladadelije

Podsetimo, Ivana Šašić se pre dva dana oglasila i komentarisala Bojanovo čitanje pisama.

- Nisam ga ja rodila ,ni vaspitavala,ni školovala.Za to bi trebalo njegovu mamu da zovete, posto se za sve obraca mami i pita nju. Mi smo se kratko poznavali i venčali, još brže razveli, a iskreno sam ga ja i bolje upoznala gledajući Zadrugu. Ne tretiram sebe savršenom ženom i, iskreno, sramota me s kim sam bila 2 godine u braku, gledajući kako laže o sebi, meni, drugima, o ljudima koje ne poznaje, a upliće u njegove priče. O uplitanju mojih drugova, prijatelja kao njegovih. Mojih Kumova, kao njegovih, a veze sa njim nemaju. Svi smo mi imali nekog Bokija u životu, da li u ženskom ili muškom rodu i ne može niko reći da nije imamo neku grešku u izboru partnera. Samo što sam ja imala psihopatu, pijavicu, parazita koga nisam mogla da se rešim, zbog pretnji - istakla je Šašićeva za Republiku.

(Telegraf.rs)