Posle neviđene frke Veštica i Mina se zatvorile u garderober, evo šta su sasule u lice jedna drugoj! (VIDEO)

Posle najvećeg konflikta od početka Zadruge, dve bivše/sadašnje/buduće drugarice konačno su razgovarale

Anđela Veštica i Mina Vrbaški nakon svih svađa koje su imale zbog Nemanje Đerića Đeksona, sa kojim su obe bile u rijalitiju, konačno su se našle nasamo u garderobi da rasprave celokupnu situaciju. Mina je prišla Anđeli da na miru porazgovaraju, bez prisustva drugih zadrugara.

Majka Goce Tržan doživela infarkt, hitno operisana!

Na svu sreću, Anđela je bila smirena, pa nije došlo do fizičkog obračuna, a Mini je rekla kako je ona bila sa Đeksonom i pre Zadruge, te da je maloletnicu samo testirala kako bi videla da li je spremna da joj "skine" dečka!

- Niko ti ništa loše nije rekao, a vrti se konstantno tema oko nas, razumeš? - rekla je Mina Anđeli, misleći na događaj od sinoć.

- I treba da se vrti, sestro, nisi došla ovde da spavaš! Ovo je rijaliti, psihološka igra. Ti imaš 17 godina, ja 27. Mina, ja tebe mogu da isteram iz takta kad god, veruj mi

- Dobro, ali ja sam ti rekla. Neću da se raspravljam, derem... - rekla je Mina.

- Pustila si mu*a, ozbiljna! - odbrusila joj je Anđela.

- Nisam, nego svi kao nešto "ćutim, ćutim, ćutim, ja ne smem..." - rekla je Mina, aludirajući na to da se ona ne plaši Anđele.

- Pa si našla na mene da udaraš? Sram te bilo! Ja sam sa tobom provela Boga oca napolju, davala ti savete šta da ne radiš, nemoj ovo, nemoj ono... Prvo što si mi frajera skinula, testirala si me da bi videla da li bi bila sa njim... Ne znam da li si razmišljala sat vremena, ma kojih sat vremena 15 minuta o tome da li je to korektno i fer - bila je iskrena Anđela.

- Jesam, bila sam s njim, i šta sad? - pitala je Mina.

Pogledajte kompletnu raspravu i šta su se na kraju dogovorile Mina i Anđela:

(Telegraf.rs)